Patru femei susțin că au fost hărțuite sexual de Donald Trump

Patru femei susțin că au fost hărțuite sexual de Donald Trump

Donald Trump era "ca o caracatiță care mă pipăia peste tot", povestește una dintre cele patru femei care susțin că au fost hărțuite sexual de actualul candidat republican la președinția SUA, conform unui material publicat de BBC.

Două femei au declarat pentru publicația New York Times că Trump le-a pipăit și le-a sărutat cu forța, acuzații care au fost respinse de echipa de campanie a candidatului republican, fiind catalogate drept "eforturi motivate politic de a-l discredita pe candidatul Trump".

Jessica Leeds, 74 de ani, din Manhattan, a povestit pentru publicația newyorkeză că în urmă cu mai mult timp, pe când era o tânără în vârstă de 38 de ani, a avut ghinionul de a avea locul lângă cel al junelui Trump la clasa întâi a unei curse aeriene. Fără niciun fel de introducere, Trump a ridicat brațul scaunului și a început să o pipăie pe Jessica. "Era ca o caracatiță... mâinile lui erau peste tot. A fost un adevărat asalt", a povestit ea.

O altă presupusă victimă, Rachel Crooks, a povestit că a fost sărutată pe buze, fără să se poată împotrivi, la ieșirea dintr-un lift al clădirii Trump Tower, pe când avea 22 de ani și era angajată ca recepționeră la compania imobiliară condusă de magnat. "A fost un gest necuvenit. Am fost foarte supărată pentru că m-am simțit fără nicio putere, insignifiantă în fața lui".

Niciuna dintre cele două femei nu s-a adresat autorităților la vremea respectivă, ambele însă nu au făcut un secret din cele întâmplate, discutând cu familia și prietenii.

Scriitoarea Natasha Stoynoff a povestit la rândul ei un incident cu Trump produs în 2005, pentru revista People. Invitată să facă un interviu cu magnatul, Natasha Stoynoff a fost primită pe proprietatea lui din Florida. Donald Trump s-a oferit să-i prezinte proprietatea, dar mai ales o cameră "extraordinară". "Am intrat singuri în cameră, iar Trump a închis ușa în spatele nostru. M-am întors, iar după doar câteva secunde m-am trezit împinsă de el cu spatele la zid în timp ce încerca să mă sărute cu forța", a povestit ea.

O altă femeie, Mindy McGillivray, acum în vârstă de 36 de ani, a povestit pentru Palm Beach Post că avea doar 23 de ani pe când Trump a pipăit-o grobian pe fund în timp ce se afla la un club al miliardarului din Florida. Însoțitorul ei din acea zi, fotograful Ken Davidoff, a confirmat varianta lui Mindy McGillivray. "După incident a venit și mi-a spus: Donald tocmai m-a pipăit pe fund!".

"That's why Mr. Trump is a tramp!" este concluzia care, parafrazând versurile unei celebre piese interpretate de Tony Bennett, transpare din aceste mărturii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România