Patru mascați SAS, bodyguarzi la nunta lui Florin Salam!/Control intern la Poliția București

Patru mascați SAS, bodyguarzi la nunta lui Florin Salam!/Control intern la Poliția București

Poliția Capitalei a transmis, printr-un comunicat de presă, că Serviciul de Control Intern a început o anchetă după ce a apărut înformația potrivit căreia patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam, care a avut loc la începutul acestei luni într-un club din Constanța.

„Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a transmis Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia.

La petrecere au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, între care și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...