Patru morți după ce o maşină a intrat în mulțime la o nuntă în Spania

Patru morți după ce o maşină a intrat în mulțime la o nuntă în Spania

Patru persoane au fost ucise şi alte patru au fost grav rănite duminică dimineaţa când un şofer a intrat cu maşina, după un conflict, în participanţii la o petrecere de nuntă lângă Madrid, Spania, au anunţat autorităţile spaniole, adăugând că trei suspecţi au fost arestaţi, relatează AFP şi dpa.

Patru persoane au murit în Spania FOTO Rene Bonilla / Shutterstock

Incidentul a avut loc în faţa unui restaurant în Torrejón de Ardoz, la 25 de kilometri nord-est de capitala spaniolă, unde se desfășura petrecerea de nuntă a unei familii de romi, a informat postul de televiziune RTV, citând surse din cadrul poliţiei.

Un vehicul „a lovit deliberat" oamenii, iar „ocupanţii maşinii au fugit", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit patru persoane decedate cu fracturi multiple", a declarat pentru presă Carlos Polo, şeful serviciilor de urgenţă din Madrid.

„Patru persoane rănite grav, care prezentau traumatisme craniene şi fracturi la ambele membre, au primit îngrijiri medicale", a mai spus Carlos Polo, adăugând că persoanele rănite au fost transferate la spitale din regiune.

Vehiculul suspect a fost oprit de poliţişti într-o localitate la sud de Madrid, iar „cei trei ocupanţi ai maşinii au fost arestaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit presei spaniole, ar fi vorba despre un tată şi cei doi fii ai săi, scrie Agerpres.

Anchetatorii caută o a patra persoană care ar fi putut fi implicată în acest incident violent.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”