Patru persoane din Constanţa, arestate preventiv sub acuzaţia că au obligat o minoră să se prostitueze

Patru persoane din Constanţa, arestate preventiv sub acuzaţia că au obligat o minoră să se prostitueze

Patru persoane din judeţul Constanţa au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzate de procurorii DIICOT că au obligat o fată minoră să se prostitueze.

Cele patru persoane sunt acuzate de trafic de minori, proxenetism, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul acestui an, inculpatul D. A.-R., în vârstă de 29 de ani, a recrutat, determinat şi exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza judeţelor Sibiu şi Constanţa, în vederea obţinerii de foloase materiale.

Minora a fost transportată la domiciliul lui D.A.-R. din Sibiu, unde a fost determinată să practice prostituţia timp de aproximativ două săptămâni.

Ulterior, victima a fost transportată şi adăpostită într-un apartament închiriat din municipiul Constanţa, unde a continuat să practice prostituţia. După o săptămână, nemulţumit de încasări, inculpatul D.A.-R. i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul ei, acesta a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6 - 7 zile de îngrijiri medicale.

În vederea exploatării sexuale a victimei, inculpatul a publicat mai multe anunţuri pe diferite site-uri de profil.

Pe 11 septembrie, procurorii DIICOT au efectuat patru percheziţii domiciliare în Techirghiol şi Eforie, cu ocazia cărora la locuinţele inculpaţilor au fost identificate şi ridicate 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conţinând substanţe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile şi 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, suma de 2.300 lei, precum şi documente cu valoare probatorie.

Conform DIICOT, inculpatul D. A.-R. a procurat din Olanda şi a introdus în ţară mai multe colete conţinând cantităţi importante de droguri, pe care ulterior le-a comercializat pe piaţa ilicită din judeţul Constanţa.

Joi, Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Constanţa şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...