Patru persoane din Constanţa, arestate preventiv sub acuzaţia că au obligat o minoră să se prostitueze

Patru persoane din judeţul Constanţa au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzate de procurorii DIICOT că au obligat o fată minoră să se prostitueze.

Cele patru persoane sunt acuzate de trafic de minori, proxenetism, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul acestui an, inculpatul D. A.-R., în vârstă de 29 de ani, a recrutat, determinat şi exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza judeţelor Sibiu şi Constanţa, în vederea obţinerii de foloase materiale.

Minora a fost transportată la domiciliul lui D.A.-R. din Sibiu, unde a fost determinată să practice prostituţia timp de aproximativ două săptămâni.

Ulterior, victima a fost transportată şi adăpostită într-un apartament închiriat din municipiul Constanţa, unde a continuat să practice prostituţia. După o săptămână, nemulţumit de încasări, inculpatul D.A.-R. i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul ei, acesta a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6 - 7 zile de îngrijiri medicale.

În vederea exploatării sexuale a victimei, inculpatul a publicat mai multe anunţuri pe diferite site-uri de profil.

Pe 11 septembrie, procurorii DIICOT au efectuat patru percheziţii domiciliare în Techirghiol şi Eforie, cu ocazia cărora la locuinţele inculpaţilor au fost identificate şi ridicate 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conţinând substanţe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile şi 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, suma de 2.300 lei, precum şi documente cu valoare probatorie.

Conform DIICOT, inculpatul D. A.-R. a procurat din Olanda şi a introdus în ţară mai multe colete conţinând cantităţi importante de droguri, pe care ulterior le-a comercializat pe piaţa ilicită din judeţul Constanţa.

Joi, Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Constanţa şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanţa. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

5 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj