Patru români, condamnaţi pentru furt din buzunare la premiera Wolf of Wall Street la Londra

Patru români, condamnaţi pentru furt din buzunare la premiera Wolf of Wall Street la Londra

Un grup de patru hoţi de buzunare români au profitat de neatenţia mulţimii de fani adunaţi la premiera unui film, la Londra, pentru a-l vedea pe Leonardo Di Caprio şi alte vedete de la Hollywood jucând în rolurile unor hoţi de pe Wall Street, furând telefoane mobile.

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic, ofiţeri în civil din cadrul unităţii pentru Transporturi a Poliţiei britanice care patrulau în zona metroului londonez, la Leicester Square, au observat că cei patru se purtau suspect, relatează Daily Mail online .

Ei au observat cum grupul se apropia de fanii care stăteau la coadă să vadă vedetele din filmul Wolf of Wall Street prezente la premieră, în timp ce Leonardo Di Caprio semna autografe afară. Hoţii de buzunare acţionau furându-le bunuri din genţi şi din buzunare.

Poliţiştii l-au văzut pe Remus Dumitru, în vârstă de 35 de ani, folosindu-şi pălăria pentru a-şi ascunde mâinile în timp ce fura din genţi şi buzunare. Ei au urmărit grupul de patru persoane, pe care le-au arestat înainte să urce în maşina lui Ilie Suchiu, în vârstă de 35 de ani. Maşina era parcată la staţia Piccadilly Circus.

Dumitru, Suchiu şi Elena Zamfir, în vârstă de 24 de ani, de la Higham Hill Road, în Walthamstow, şi Florian Cernat, în vârstă de 48 de ani, de la Carlton Road, în Walthamstow, au fost condamnaţi la pedepse care însumează trei ani şi nouă luni de închisoare. Toţi patru au pledat vinovat pentru conspiraţie în vederea comiterii de furturi, la Curtea Coroanei de la Blackfriars. Zamfir a fost condamnată la nouă luni de închisoare, iar ceilalţi la câte un an.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

2 „În toată istoria modernă a Europei nu a existat un urs care să atace și să-l mănânce pe om”

3 Impresiile unei românce care a locuit 5 ani în SUA, despre „visul american”: „După ce termini facultatea, devii imigrant și ești văzut mereu ca un imi…

4 „Este cumpărată de o lună, nu știu ce bagă în ele” / Roșia cumpărată de mai bine de o lună nu se descompune nici în bazinul pentru compost

5 VIDEO Sateliții arată cum China construiește o bază militară în munții Tadjikistanului, țară în care Rusia deține cea mai mare bază militară din străi…