Patru semne zodiacale care s-ar putea despărți în luna iulie. Sentimentele lor de dragoste se epuizează

Patru semne zodiacale care s-ar putea despărți în luna iulie. Sentimentele lor de dragoste se epuizează

În această lună patru semne zodiacale specifice își vor încheia relațiile. Fie că e din cauza presiunilor prea mari, fie că sunt deprimați, cert este că sentimentele lor de dragoste se epuizează și își pierd interesul. Aceste patru semne zodiacale riscă să se despartă în luna iulie.

Patru semne zodiacale se despart în iulie

Uneori nu vrem să recunoaștem ce se întâmplă, iar când vine vorba de dragoste și relații, ne abținem poate prea mult timp. În luna iulie recunoaștem că iubirile noastre atârnă de un fir de ață. Unele se vor sfârși, iar altele se vor echilibra pentru o vreme. Un lucru care se va întâmpla în această perioadă este că patru semne zodiacale specifice vor înceta să mai iubească, iar partea cea mai grea e că au toat șansele să se despartă.

Luna iulie începe promițător, cu Soarele în sextil cu Jupiter. Acesta este momentul în care încercăm din răsputeri să zdrobim orice îndoială care ar putea să apară. Nu vrem să simțim acest sentiment sâcâitor, așa că vom face tot ce ne stă în putință pentru a nega faptul că s-ar putea să nu ne mai iubim cu persoana pe care credeam că o vom iubi „pentru totdeauna”.

Patru semne zodiacale își încheie relațiile în iulie 2023

Cu Venus în cuadratură cu Uranus în tranzit în prima săptămână, aceste îndoieli se pot transforma în întrebări în toată regula: „Pe cine păcălesc eu?”. „De ce mai rămân?” Cu o Lună Plină în Rac, aceste întrebări vor primi în scurt timp un răspuns, iar până când vom ajunge la Mercur în cuadratură cu Nodul, pe 11 iulie, vom ști că nu mai putem face să funcționeze, oricât de mult am încerca, scrie Your Tango .

În timp ce influențele tranzitorii vor atinge toate semnele zodiacale, patru semne zodiacale specifice vor ști cu siguranță că ceea ce au ... trebuie să se termine.

Ne uităm la o aliniere de tranzite menite să ne scoată dintr-o situație și a ne duce în ceva mai sigur, mai bun și mai ... realizabil.

1. Berbec

(21 martie - 19 aprilie)

Condițiile dure te împing la limită în această lună, deoarece nu te poți abține să te simți prinsă în capcană de situația ta. Acest lucru se referă doar la viața ta amoroasă , deoarece orice altceva din viața ta în această perioadă pare să funcționeze foarte bine. Faptul că ți se întâmplă atât de multe lucruri bune în același timp îți dă curaj să rămâi în preajmă și să încerci să faci ca lucrurile să funcționeze cu partenerul tău romantic.

Cu toate acestea, adevărul se va arăta, iar tu nu vei mai putea să-l ignori după o vreme. Numeroasele tranzite ale Nodului te influențează în mod deosebit, deoarece fiecare pare să te împingă spre o mare vindecare. După cum știi, ca un nativ Berbec inteligent, toate vindecările au un preț, iar în cazul tău, trebuie să iei atitudine și să îi spui partenerului tău ce se întâmplă în capul tău. Nu-l mai "simți", iar acesta este un lucru foarte real și trebuie abordat. Mult noroc.

2. Gemeni

(21 mai - 20 iunie)

În cursul lunii iulie te vei întreba dacă stabilitatea și siguranța te-au părăsit. S-ar putea chiar să te simți abătut la ideea că pur și simplu nu te poți agăța de dragoste. Ai mai pierdut acest joc și simțiț că ești pe cale să îl pierzi din nou. Energia lui Mercur te înconjoară și îți bântuie continuu mintea. Începi deja să simți durerile pierderii iubirii și, pe măsură ce luna avansează, vei începe să simți că nu mai poți ține șarada.

Pe măsură ce Soarele intră în sezonul Leului, vei fi vizitată de tranzitul Mercur în conjuncție cu Lilith, care te va zdruncina în realitate și te va face să știi că de orice te-ai fi agățat, nu va dura pe plan sentimental. Dragostea pe care ai simțit-o cândva se deteriorează și, deși te întristează, știi că vei supraviețui, așa cum ai făcut-o întotdeauna.

3. Fecioară

(23 august - 22 septembrie)

Între toată energia lui Mercur și Venus care coboară din cosmos în luna iulie, vei ajunge să te împaci cu câteva adevăruri reprimate din viața ta. Bănuiești de mult timp că sentimentul de "moarte" pe care îl ai în interior este că nu mai ai iubire pentru persoana cu care ești într-o relație. A fi îndrăgostit și a menține această iubire a fost întotdeauna pe lista ta de priorități, dar ce se întâmplă atunci când nu mai simți această iubire?

În cazul tău, te înfofolești și te prefaci că "totul este în regulă". În cursul lunii iulie, însă, te vei confrunta cu Marte în Fecioară, în timp ce Marte face trigon cu Nodul, ceea ce înseamnă că adevărul nu va mai putea exista în umbră. Știi că tânjești după separare, ceea ce te doare... totuși. Știi că trebuie să mergi mai departe, în ciuda fațadei pe care ai vrea să o păstrezi.

4. Scorpion

(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există atât de multă energie Marte care îți afectează viața în timpul lunii iulie, și ar putea fi prea mult până în a treia săptămână. Ai Marte opus lui Saturn care vine spre tine în același timp în care Soarele este opus lui Pluton, în sezonul Leului, iar asta înseamnă că, dacă te simți frustrat acum, așteaptă până când vei vedea unde se duce această frustrare până la sfârșitul lunii. Viața ta amoroasă a fost în pragul dezastrului de ceva vreme, dar tu, ca toată lumea, nu ai vrut să o înfrunți până acum.

Și de ce acum? Pentru că acum devine evident, iar cu Soarele în Leu implicat, începi să simți că viața trece pe lângă tine. De ce să mai aștepți? Odată ce îți dai seama că nu mai iubești, s-ar putea să nu mai vrei să te prefaci nici măcar o zi. Realizarea produce rezultate rapide pentru tine, indiferent cât de trist te simți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”