Patru studenți din SUA, uciși în somn. Vinovatul nu a fost prins

Patru studenți din SUA, uciși în somn. Vinovatul nu a fost prins

La aproape o săptămână după ce patru studenți de la Universitatea din Idaho au fost găsiți morți în casa lor închiriată, un medic legist, Cathy Mabbutt, a dezvăluit că aceștia au fost înjunghiați în paturile lor. Potrivit acesteia, tinerii (trei fete și un băiat) dormeau atunci când au fost atacați, scrie BBC.

Patru studenți din SUA au fost înjunghiați cu brutalitate

Tinerii au fost atacați și înjunghiați de mai multe ori cu un „cuțit destul de mare" în noaptea de 13 noiembrie, a adăugat medicul.

Până în acest moment nu a fost făcută nicio arestare, iar poliția din orașul universitar Moscow a avertizat că ucigașul ar putea reprezenta în continuare o amenințare.

Peste 25 de anchetatori lucrează la investigație cu ajutorul FBI și al poliției de stat din Idaho.

Tinerele ucise erau fost colege de cameră: Madison Mogen, în vârstă de 21 de ani, din Coeur d’Alene, Idaho; Kaylee Goncalves, în vârstă de 21 de ani, din Rathdrum, Idaho; și Xana Kernodle, în vârstă de 20 de ani, din Post Falls, Idaho.

Ethan Chapin, în vârstă de 20 de ani, din Mount Vernon, Washington, era iubitul Xanei Kernodle.

În ziua de 13 noiembrie, poliția a fost alertată printr-un apel la serviciile de urgență, iar victimele au fost descoperite moarte. Alte două persoane aflate în casă au fost găsite nevătămate.

„Nu putem spune că nu există nicio amenințare pentru comunitate", a declarat șeful poliției din Moscova, James Fry.

„Credem în continuare că este vorba de un atac țintit. Dar realitatea este că există în continuare o persoană care a comis patru crime foarte, foarte oribile".

Medicul legist a vorbit pentru un post de știri din SUA și a precizat: „Trebuie să fie cineva destul de furios pentru a înjunghia patru oameni până la moarte".

Departamentul de poliție din oraș a declarat că unele dintre victime aveau răni defensive, adăugând că nu există semne de agresiune sexuală, relatează Associated Press.

De asemenea, nu pare să se fi furat nimic de la victime sau din casă, relatează CBS News, și nu existau semne de intrare forțată. Polițiștii au găsit la acel moment o ușă deschisă.

Căutările continuă pentru găsirea armei, fiind examinat conținutul coșurilor de gunoi din apropierea casei și contactate întreprinderi locale pentru a stabili dacă au vândut recent un cuțit cu lamă fixă.

Poliția, care a făcut apel la oameni pentru a ajuta la anchetă și a declarat că toate cele patru victime au ieșit în oraș sâmbătă seara — cuplul la o petrecere, iar celelalte două fete la un bar din oraș — dar s-au întors duminică la ora 01:45 (09:45 GMT).

Printre omagiile aduse victimelor s-a numărat și un mesaj din partea restaurantului Mad Greek, unde Mogen și Kernodle lucraseră ca ospătărițe.

Universitatea va organiza un priveghi pentru cele patru victime pe 30 noiembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…