Patru zodii care vor simți fiorii dragostei, zilele acestea. Sunt favorizate de Neptun în Pești

Patru zodii care vor simți fiorii dragostei, zilele acestea. Sunt favorizate de Neptun în Pești

În această săptămână, 3-9 aprilie, Neptun în Pești și Venus în Taur îți extind capacitatea de a primi dragostea la care ai visat întotdeauna. Pentru mulți, lucrurile au început să se schimbe în cadrul relației romantice. Dar, atenție, nu toate schimbările sunt cele așteptate.

Zodii favorizate FOTO Shutterstock

Neptun în Pești formează un sextil cu Venus în Taur în această săptămână, ceea ce va favoriza sentimentele de romantism, senzualitate și siguranță în cadrul relației tale. Îmbrățișând această energie delicată de iubire în această săptămână, vei putea vedea și în ce direcție se îndreaptă relația ta și chiar vei înțelege mai bine procesul prin care ai trecut până acum, potrivit Yourtango .

Neptun în Pești, însă, este, de asemenea, împământat de Saturn, care s-a mutat recent în acest semn de apă și care te va ajuta să găsești un nivel mai profund de angajament în cadrul relației tale. Dar, pe de altă parte, te va ajuta și să fii mai realist, să vezi mai mult adevăr.

Luna Plină în Balanță va avea loc, de asemenea, în zilele următoare, ceea ce poate aduce o lumină strălucitoare de manifestare în viața ta sentimentală, ajutându-te să ajungi, în sfârșit, în punctul în care ai sperat să ajungi de la bun început. Nu va mai trebui să alegi între pasiune și siguranță, pentru că, în sfârșit, le poți primi pe amândouă.

Patru semne zodiacale ale căror relații se îmbunătățesc

1. Taur

(20 aprilie - 20 mai)

Venus se află în semnul tău, activând temele din prima ta casă, care guvernează credințele, nevoile și dorințele. Cu Venus în Taur aflată în prezent în prima ta casă, va crește nevoia de securitate și stabilitate în relații. Venus este la ea acasă aici, așa că funcționează deosebit de puternic și te poate ajuta să te concentrezi pe ceea ce ai nevoie de la partenerul tău pentru a-ți îmbunătăți relația.

Dragostea este permanentă pentru tine, dar acest lucru se amplifică atunci când Venus se află în prima ta casă, deoarece sentimentul tău de stabilitate depinde adesea de cât de sigur te simți în relația ta.

Venus în prima casă formează un sextil cu Neptun în Pești, care îți guvernează a unsprezecea casă, a prietenilor. Neptun în Pești reprezintă dorința ta pentru prietenii și viața socială. Când cei doi se întâlnesc, deși sunt ușor idealiști, îți conferă și o natură senzuală, romantică și imaginativă care îți va fi benefică pentru îmbunătățirea relației, dar și pentru a ieși și a socializa cu acei prieteni și acele cupluri care se aliniază cu nevoile tale.

2. Pești

(19 februarie - 20 martie)

Neptun, și acum Saturn, se mișcă prin prima ta casă, ajutându-te să recunoști și apoi să acționezi pentru a crea mai multe din visele tale care implică viața și dragostea. Neptun este la el acasă în Pești și adaugă o strălucire eterică și romantică vieții tale. Te ajută, de asemenea, să îți vezi partenerul în cea mai bună lumină posibilă , ceea ce este un atu important. Săptămâna aceasta, când Neptun face sextil cu Venus în Taur, îți activează a treia casă a comunicării, pe care Taurul o guvernează.

Taurul în casa a treia te ajută în mod specific să îți întemeiezi relația amoroasă pe o comunicare logică și onestă, ceea ce este necesar acum, când reevaluezi lucrurile pe plan sentimental, datorită lui Saturn în prima ta casă.

Cu toate că ai dezbătut dacă relația în care te afli este cea menită să dureze pentru totdeauna, este de asemenea important să recunoști că comunicarea este cea care îți va oferi răspunsurile pe care le cauți. Săptămâna aceasta are loc și Luna Plină în Balanță, care îți activează a opta casă a intimității și care îți poate oferi spațiul necesar pentru transformarea pozitivă a relației tale și pentru o conexiune mai profundă pe care o cauți.

3. Scorpion

(23 octombrie - 21 noiembrie)

Taurul guvernează a șaptea ta casă a relațiilor, așa că, pe măsură ce Venus se mișcă prin acest semn, este semnificativ pentru viața ta romantică. Taurul este semnul tău polarizator și te ajută să te înveți că entuziasmul și profunzimea emoțională nu sunt tot ceea ce contează în relații, dar că ai nevoie de ele pentru a fi stabil și sigur. Cu echilibrul energiei tale, alături de senzualitatea și siguranța Taurului, poți crea o relație care îți satisface toate nevoile și care continuă să crească.

Pe măsură ce Venus în Taur formează un sextil cu Neptun în Pești în această săptămână, se activează a cincea ta casă, a bucuriei și plăcerii. Acesta este un aspect incredibil de benefic pentru tine, care îți va permite nu doar să vezi o transformare în cadrul relației tale romantice, ci te va ajuta și să creezi un angajament mai mare.

Casa a cincea guvernează căsătoria, copiii, exprimarea de sine și creativitatea. Deoarece Neptun se află în această casă, este posibil să vă determine să vedeți lucrurile puțin mai bine decât sunt; cu toate acestea, Saturn se află acum în Pești, de asemenea, el aducând o seriozitate în tot ceea ce se întâmplă, ceea ce va ajuta la echilibrarea oricăror tendințe prea pline de speranță.

4. Fecioară

(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta, relația ta romantică este stimulată deoarece Neptun în Pești îți activează a șaptea casă, a iubirii, în sextilul său cu Venus în Taur, activând a noua ta casă, cea a norocului. Pentru a păși cu adevărat într-un loc în care să îmbrățișezi atât norocul, cât și dragostea care ți se oferă, nu trebuie să te temi că ți se va lua cumva sau că ai putea să o pierzi. Neptun în Pești, în casa relațiilor, îți va oferi adesea cea mai bună viziune posibilă asupra iubirii și a legăturii tale cu partenerul tău, deoarece creează o energie visătoare și romantică.

Dar Neptun nu este singurul responsabil pentru creșterea posibilităților din această săptămână, deoarece Saturn, acum și el în Pești, ridică nivelul de angajament în cadrul uniunii tale și creează spațiul pentru ca tu să ai ochii larg deschiși acum. Pe măsură ce Neptun și Venus se unesc în această săptămână, îți va permite să aprofundezi și să dezvolți relația. Vei putea vedea cu seriozitate modalități de a experimenta mai mult viața împreună.

În timp ce a noua casă guvernează norocul, ea se ocupă, de asemenea, de călătorii, aventură și spiritualitate. Așadar, te va ajuta să înțelegi sensul mai mare al conexiunii din viața ta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro