Paul McCartney va fi cap de afiş la Festivalul Glastonbury din 2020

Paul McCartney va fi cap de afiş la Festivalul Glastonbury din 2020

Muzicianul britanic Paul McCartney va fi cap de afiş la viitorul Festival Glastonbury (sud-vestul Marii Britanii), care în 2020 va sărbători jumătate de secol de la prima ediţie, relatează EFE.

Fostul component al trupei Beatles va urca pe scena prestigiosului festival pe 27 iunie, la o săptămână după ce va împlini 78 de ani, după cum au confirmat luni organizatorii evenimentului.

"Este un vis devenit realitate. Nu ne doream pe nimeni altcineva pentru a sărbători cea de-a 50-a noastră aniversare", a scris pe reţelele de socializare Emily Eavis, purtătoarea de cuvânt a festivalului.

La rândul său, McCartney a declarat că "este încântat să poată fi parte a festivităţilor" de aniversare a Festivalului Glastonbury.

"Ne vedem vara viitoarea", a spus muzicianul, care a participat ultima oară la acest festival în 2004.

Diana Ross a fost prima artistă care şi-a confirmat participarea la festivalul britanic, care va avea loc între 24 şi 28 iunie.

Cele 135.000 de bilete pentru festival puse în vânzare în octombrie s-a vândut în mai puţin de o oră, potrivit organizatorilor.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”