Paula Badosa, interviu fără perdea. „Sexul face parte din pregătirea fizică. Stau bine la acest capitol”

Paula Badosa, interviu fără perdea. „Sexul face parte din pregătirea fizică. Stau bine la acest capitol”

Jucătoarea de tenis Paula Badosa (25 de ani, 42 WTA) a fost invitată în emisiunea „La Resistencia” (Rezistența), de pe canalul Movistar Plus. Iberica a răspuns fără inhibiții întrebărilor puse de gazda David Broncano, nimeni altul decât fostul ei iubit.

Paula Badosa, o jucătoare fără inhibiții. Foto Facebook

Omul de televiziune a chestionat-o pe Paula Badosa cât de des a întreținut raporturi sexuale în ultima lună. Jucătoarea de tenis a răspuns imediat: „Stau bine în ceea ce privește viața sexuală. Sexul face parte din pregătirea fizică. Pot spune că stau bine la acest capitol”.

Dialogul între cei doi foști iubiți a continuat în aceeași notă. David Broncano a întrebat-o și cum stă din punct de vedere financiar, iar jucătoarea a replicat: „Mereu mi-am dorit foarte mult să îmi pui această întrebare. Întotdeauna am spus că visul și scopul meu este să am mai mulți bani decât tine în cont. Într-un final, pot spune că am realizat acest lucru”.

Paula Badosa și Aryna Sabalenka, bune prietene. Foto WTA

Paula Badosa și Aryna Sabalenka, bune prietene. Foto WTA

Paula Badosa a mai fost protagonista unui moment mai puțin obișnuit în lumea tenisului. Ea și buna sa prietenă Aryna Sabalenka s-au antrenat în luna martie la Indian Wells, iar după ședința de pregătire cele două și-au pipăit uneia alteia fundurile. "Doar ca să clarific...avem iubiți", a scris Sabalenka pe Twitter, alături de un emoji care râde cu lacrimi. "Ahahahaha, asta e dragoste adevărată", a replicat și Paula Badosa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /