Pavel Bartoş a fost operat de Crăciun: Anul ăsta, Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri, pentru că am fost tare neastâmpărat

Pavel Bartoş a fost operat de Crăciun: Anul ăsta, Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri, pentru că am fost tare neastâmpărat

​Actorul Pavel Bartoș anunță, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost operat de menisc: „Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat!”

Pavel BartoșFoto: AGERPRES

„Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige in forme de cârje, dar până mă însor îmi trece! Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul dr. Ion Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme”, continuă actorul.

El ține să îi mulțimească medicului „că ați avut răbdare, măiestrie și încrederea că in ciuda tuturor celor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar și campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite in continuare oameni buni și să dacă sunteți neastâmpărați , să rămâneți sănătoși! V-am pupat!”


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat