Pavel Kotov, gest golănesc la Australian Open. Se cere descalificarea rusului VIDEO

Pavel Kotov, gest golănesc la Australian Open. Se cere descalificarea rusului VIDEO

Pavel Kotov a avut norocul să nu fie descalificat la Australian Open, după ce o izbucnire șocantă care a îngrozit un copil de mingi. Rusul, în vârstă de 25 de ani, a trecut în primul tur la turneul de la Antipozi de francezul Arthur Rinderknech, într-un meci-maraton, în care a avut o explozie de furie care a băgat în sperieți o fetiță.

După o greșeală personală, Pavel Kotov a prins mingea și a lovit-o cu forță în peretele din spate din spatele lui, chiar lângă locul în care stătea un copil de mingi, scrie Mail online. Îngrozită, fata s-a ferit cât a putut și a scăpat nevătămată. A scăpat și rusul de o descalificare, dar nu și de furia fanilor tenisului, care l-au acuzat pe rețelele de socializare.

Gest dezgustător

„Ca părinte al unui copil, mi se pare absolut dezgustător că nu a fost descalificat din AO”, a spus un fan pe Instagram. „Copiii sunt toți voluntari și nu merită să se simtă speriați sau amenințați în timp ce sunt la datorie”. Un altul a completat: „Ce animal sălbatic. Noroc că este un jucător de tenis celebru, altfel fapta sa ar fi avut consecințe”.

Pavel Kotov, act de furie la Australian Open. Foto EPA EFE

„Tenisul este un sport în creștere al băieților răsfățați care nu știu cum să se comporte. În orice sport în care te comporți așa, rugby, fotbal ești penalizat instantaneu”, a comentat un utilizator pe Instagram, în timp ce altul a cerut ca rusul să fie trimis acasă: „Ar trebui să fie descalificat pentru comportament nesportiv... Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi lovit-o?”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat