Pavel Vrba (Plzen) - FCSB a fost tot timpul peste noi, de aceea a câștigat azi

Pavel Vrba (Plzen) - FCSB a fost tot timpul peste noi, de aceea a câștigat azi

Antrenorul echipei de fotbal Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu 3-0 suferită pe Arena Națională în fața formației FCSB, în grupa G a Europa League, că adversarii au dominat tot meciul și că acesta este motivul pentru care au câștigat.

"FCSB atunci când a avut lovituri libere le-a fructificat. Au fost tot timpul peste noi, de aceea au câștigat în seara asta. Primul gol este mereu important, noi am avut o mare ocazie (n.r. — bara lui Petrzela), iar după un minut sau două ei au primit acel 11 metri. După aceea ei s-au apărat extraordinar de bine și au început să preseze și să vină peste noi. Când se întâmplă așa e foarte greu să mai poți ține meciul în mână. Practic nu am putut să mai facem nimic. Dacă am fi fructificat acea ocazie, altfel ar fi arătat meciul. Dar nu am făcut-o", a spus tehnicianul.

Acesta speră ca echipa să se redreseze cât mai repede după acest eșec. "În Champions League a fost mai greu, pentru că era fază eliminatorie. Aici, în grupele Europa League, e mai simplu. Nu înseamnă că dacă am pierdut un meci am pierdut totul. Eu cred și sper ca în viitor să ne redresăm și să ne revenim și poate că în alte meciuri vom arăta altfel. Culmea e că azi am făcut poate cel mai bun meci al nostru, dar rezultatul nu arată asta", a menționat el.

Întrebat cum își explică faptul că echipa sa a primit 9 goluri în 3 partide de la FCSB, după dubla din preliminariile din Champions League și acest meci, Pavel Vrba a răspuns:"Ce pot să spun? Doar să îi felicit că au înscris de 9 ori".

Echipa de fotbal FCSB a învins formația cehă Viktoria Plzen cu scorul de 3-0 (2-0), joi seara, pe Arena Națională din București, într-o partidă contând pentru prima etapă a grupei G a Europa League.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria