Pe unde mai pleacă românii de Crăciun și Revelion și cât îi costă

Pe unde mai pleacă românii de Crăciun și Revelion și cât îi costă

Sărbătorile acestea vin ca o răsplată pentru ultimii doi ani, o perioadă cu vacante mai puține sau chiar deloc și extrem de multe limitări, astfel încât cererea pentru vacanțe a crescut considerabil.

Vacanțe exotice Foto Eturia

Sărbătorile acestea vin ca o răsplată pentru ultimii doi ani, o perioadă cu vacante mai puține sau chiar deloc și extrem de multe limitări, astfel încât cererea pentru vacanțe a crescut considerabil.

Românii aleg să călătorească în destinații exotice, departe de casă, uneori în destinații precum Seychelles, Sri Lanka, Thailanda, Malaezia, EAU, SUA, Maldive, Mauritius, Cuba, Vietnam, Filipine, Bali și multe altele.

Secțiunea Revelion 2023 conține în jur de 70 de pachete de vacanta, zeci de destinații, din Europa, Asia, Orient, SUA, Oceanul Indian. Și aceasta este completată în permanență pentru a răspunde cererilor pentru perioada sărbătorilor. Un pachet în Europa, 11 zile în Portugalia, Lisabona și Algarve, cu zbor, asigurare de călătorie și cazare cu mic dejun inclus, tranferuri, tururi și vizite incluse începe de la 1390 euro. Pentru cei care își doresc o destinație exotica complexa, pachetul Miami & croaziera Caraibe, de la 2150 euro, poate fi varianta ideală, aceasta incluzând zbor, cazare, transferuri, tururi și vizite. Iar pentru cei care doresc să își petreacă 17 zile într-o vacanță de vis, un circuit Share a Trip Malaezia, Cambogia și Vietnam, costul începe de la 3640 eur pentru zbor, transferuri, cazare cu mic dejun sau pensiune complete și asigurare inclusă”, a precizat pentru „Adevărul”, Ana Gherasim , Sales Manager Eturia.

Pachete cu activități incluse

Există turiști pentru ambele perioade, a explicat ea. „Dacă în anii anteriori Revelionul venea cu cerere mai mare pe vacanțe și Crăciunul se petrecea în familie, acum tot mai mulți români achiziționează sejururi cu familia și se bucură de ambele sărbători într-un loc exotic, un loc nou, care vine cu un alt mod de a le petrece, mai relaxat și mai confortabil, a spus aceasta”, a adăugat specialistul.

În ce privește sejururile cu familia, acestea au fost conturate pentru perioadele de vacanțe în care se pot relaxa alături de cei mici și bucura prin diverse activități extrem de plăcute pentru întreaga familie: scuba diving, snorkelling, vizite la parcuri tematice etc. Chiar și pentru vacanța care sosește în mai puțin de o lună au fost create astfel de pachete, iar aici putem menționa un sejur de 10 zile în Kuala Lumpur și Langkawi, care pleacă de la 1490 eur cu zbor, transferuri, cazare cu mic dejun sau alt regim de mese și asigurare incluse.

Pentru lunile de iarnă, un sejur cu familia, 9 zile în Punta Cana, pornește de la 1890 eur, cazare 5* All Inclusive, cu zbor, cazare, transferuri și asigurare inclusa.

Procesul de achiziție este în desfășurare pentru cei mai mulți dintre turiști, dar putem estima o creștere de 50% în comparație cu 2021”, a precizat Gherasim.

Întrebată dacă au apărut noi destinații pe hartă pentru plecările de final de an față de 2021, ea a declarat că sunt numeroase destinații deschise și accesibile pentru acest final de an, care în 2021 nu reprezentau o opțiune, printre care putem enumera Bali, Thailanda, Malaezia, Filipine, Vietnam, insule din Caraibe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale