Pedeapsa lui Marcelo după ce i-a rupt piciorul unui adversar. Clubul său contestă cartonașul roșu! VIDEO

Pedeapsa lui Marcelo după ce i-a rupt piciorul unui adversar. Clubul său contestă cartonașul roșu! VIDEO

Fotbalistul brazilian Marcelo, care a făcut istorie în tricoul lui Real Madrid, evoluează acasă, la Fluminense. El a fost eliminat direct după ce i-a rupt piciorul unui adversar în meciul cu Argentinos Juniors.

În încercarea de a face un dribling, Marcelo a intrat cu talpa direct pe genunchiul argetinianului Luciano Sanchez. După ce și-a dat seama de gravitatea faultului său, brazilianul a izbucnit în lacrimi, iar la finalul meciului, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant: "Astăzi am trăit un moment foarte dificil pe teren. Fără să vreau, am rănit un coleg de breaslă. Îți doresc cea mai bună recuperare posibilă, Luciano Sanchez. Toată puterea din lume!".

Acum, fundașul brazilian și-a aflat pedeapsa. Potrivit Marca, Marcelo a fost suspendat 3 meciuri și amendat cu 6.000 de euro. Echipa sa, Fluminense, va contesta sancțiunea, considerând-o prea dură. De altfel, gruparea braziliană a contestat chiar și cartonașul roșu încasat de Marcelo. Antrenorul Fernando Diniz a catalogat drept absurdă decizia arbitrului de a-l elimina pe fostul jucător al lui Real Madrid și a spus că ”dribla și nu avea unde să pună piciorul”.

Marcelo, șocat de accidentarea pe care a provocat-o. Foto EPA EFE

Adversarul său, Luciano Sanchez, a transmis de pe patul de spital, la scurt timp după accidentare, că nu-i poartă pică lui Marcelo, chiar dacă acesta i-a rupt piciorul. ”Marcelo mi-a trimis un mesaj prin care și-a cerut scuze. Asemenea gesturi arată cum este el ca persoană. Știu că nu a făcut-o intenționat. L-am admirat întotdeauna ca fotbalist și acum îl admir și ca persoană. Nu am nimic să îi reproșez, i-am spus-o și înainte, îi spun și acum!”.

Marcelo, ajuns la 35 de ani, este cel mai titrat jucător din istoria clubului Real Madrid, , cu care a câștigat de 5 ori Liga Campionilor, de 3 ori Supercupa Europei și de 6 ori campionatul Spaniei. El mai are în palmares cu gruparea madrilenă două Cupe ale Regelui, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor și 5 Supercupe ale Spaniei

A jucat pentru “galactici” între ianuarie 2007 și septembrie 2022, apoi a semnat cu grecii de la Olympiacos Pireu. În februarie 2023, fotbalistul a decis să se întoarcă acasă și de atunci joacă pentru formația braziliană Fluminense.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?