Penalii, PROMOVAȚI de TVR pe banii noștri! Un BOT ÎMBLĂNIT de la Antena3 pupă-n cur HOȚII României!

Penalii, PROMOVAȚI de TVR pe banii noștri! Un BOT ÎMBLĂNIT de la Antena3 pupă-n cur HOȚII României!

Frate, în ce țară trăim? Emisiunea "Romania 9" pe care Ionut Cristache, un bot îmbănit importat recent de la Antena 3, a lansat-o saptamana aceasta la TVR va fi principalul program al Televiziunii publice in campania electorala. Bot îmlănit s-a remarcat deja cu primele editii ale emisiunii, in care i-a avut ca invitati, intre altii, pe Alina Gorghiu, jurnalistul Mirel Curea de la Evenimentul Zilei, urmaritii penal Elena Udrea si Sebastian Ghita. Deputatul penal Sebastian Ghita a fost omagiat, in cadrul principalului talk-show politic al TVR, „Romania 9″, de catre modratorul emisiunii, Ionut Cristache. Acesta i-a spus lui Ghita ca este un „mare roman”.

„Sunteti un mare roman, domnule Ghita!”, i-a spus Cristache lui Sebastian Ghita.

TVR anunta ca in campania electorala pentru parlamentare, care incepe astazi, va difuza peste 7.000 de minute dedicate alegerilor, pe posturile TVR 1, TVR International, TVR Moldova si pe canalele regionale. Televiziunea publica va contribui cu stiri si emisiuni de promovare electorala si dezbateri cu reprezentantii partidelor.

Pe langa doua calupuri zilnice, de cate cinci minute, de stiri electorale (dupa stirile de la 17.00 si 23.00, programele de stiri vor avea la randul lor materiale "care vor reflecta marile teme sociale ale momentului". Va exista, la pranz, o emisiune de promovare electorala de jumatate de ora. Dar, mai presus de toate, TVR 1 va pune la bataie doua talk-show-uri, cel al Emmei Zeicescu, "Perfect Imperfect" (luni-vineri, 18.35-20.00) si principala emisiune din intervalul de maxima audienta, noul talk-show "Romania 9", realizat de Ionut Cristache, recent venit la TVR de la Antena 3.

Conform HotNews , Emisiunea "Romania 9" a fost lansata luni. In comunicarea postului, ea a fost prezentata drept "un talk-show fara incrancenare (...) fara a ne inchina la falsi idoli, fara a ne inrola in vreo "armata", fara partizanat (...) Un concept nou, dinamic".

De atunci, emisiunea a ajuns in atentia publica prin:

o prima editie in care, intre altii, i-a avut invitati pe presedintele PNL Alina Gorghiu (luata initial la "per tu") si pe redactorul-sef adjunct al EvZ, Mirel Curea, care cu o zi in urma se remarcase prin limbajul suburban folosit pe Facebook la adresa celor care criticau un articol din ziar. Iar în preambulul emisiunii i-au dat la gioale șefei DNA.

O a doua editie, difuzata marti, in care a fost invitat Sebastian Ghita, politician si om de afaceri urmarit penal, care a fost lasat isi expuna nestingherit atacurile la adresa lui Kovesi si DNA, sa il laude pe Ponta si teoriile despre "sorosisti". Nu e limpede in ce calitate si in ce scop a fost invitat Ghita la Televiziunea publica, lucru care reiese si din intrebarile realizatorului Ionut Cristache: "Domnule Ghita, inainte de toate, discutam si cu colegii din platou cum va recomandati? Cum sa va trecem pe burtiera? Deputat, om de afaceri, mogul, milionar?" 

O a treia editie in care a fost invitata Elena Udrea, deputat urmarit penal si care candideaza din nou in alegeri. Nici in cazul acesteia nu e limpede in ce calitate - raportat la actualitate - a fost invitata la talk-show-ul TVR, avand in vedere ca nu incepuse campania electorala.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina