PENALII se SCÂLĂMBĂIE la tembelizor și CREȘTE Nicușor! Sondaj EXPLOZIV!

PENALII se SCÂLĂMBĂIE la tembelizor și CREȘTE Nicușor! Sondaj EXPLOZIV!

Ceea ce noi v-am spus încă de acum două săptămâni începe să se întâmple. În timp ce penalii se scălămbăie la tembelizoare, crezând că țin poporul „încins”, românii încep să-și facă temele. Iar cifrele pe care le citiți mai jos sunt doar începutul coșmarului pentru maimuțele pleșuve care plescăie prin studiouri în așteptarea sentințelor! PSD s-a supraîncălzit mult prea devreme! Urmează dezastrul! PSD și ALDE nu vor lua, împreună, mai mult de trei milioane, trei milioane două sute de mii de voturi...

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Nicuşor Dan, a prezentat duminică datele unui sondaj de opinie realizat de TNS la comanda USR. Rezultatele arată că PSD ar obţine la alegerile parlamentare 45%, PNL- 25%, USB- 10% şi ALDE- 7%. PMP şi PRU nu ar trece pragul electoral.

Potrivit sondajului, 56% din respondenţi au spus că merg sigur sau aproape sigur la vot. Opţiunile acestora sunt următoarele: PSD - 45% PNL - 25% USR- 10% ALDE- 7% UDMR-5% PMP- 4% PRU - 3%

Nicuşor Dan: „Deşi am anunţat că ne dorim 10% la parlamentare, să nu credeţi că am pus din pix 10% la USR. Asta arată că am fost realişti. Suntem pe creştere, iar peste două luni şi jumătate vom fi mult mai sus, după ce am plecat în vara de la 2-4 %. USR este a treia forţă politică din Romania începând de azi. Ne-am consolidat a doua poziţie din Bucureşti după PSD. Este un val de oameni care s-au săturat de vechea clasă politică şi care consideră că USR reprezintă acea forţă politică capabilă să realizeze schimbarea în România. Nu vom dezamăgi aceşti oameni. Activitatea noastră din consiliile locale din Bucureşti sper să-i convingă pe oameni să ne urmeze în continuare”.

Întrebat cine crede că va forma noua majoritatea parlamentară, Nicuşor Dan a răspuns: „Sunt cifre foarte mari pentru coaliţia PSD- ALDE, o coaliţie anti-jutiţie. În momentul acesta, PSD şi ALDE n-ar avea nicio problemă să formze guvernul. Credem însă că o participare masivă a oamenilor la vot poate să răstoarne acestă ierarhie”.

Sondajul mai arată că 46% dintre respondenţi au o părere bună şi foarte bună despre activitatea Guvernului Cioloş. „Oamenii au perceput că cei care vin din afară clasei politice pot genera o schimbare în Romania. Oamenii percep diferenţa între cei care fac politici publice şi politicianişti”, a comentat Nicuşor Dan.

Sondajul a fost relalizat în perioada 14-23 septembrie, de Kantar- TNS, „singura firmă care a dat rezultatul corect al BREXIT-ului şi firma cu care am lucrat în campania de la alegerile locale şi care a prognozat ordinea corectă a candidaţilor la Primăria Bucureştiului. Cercetarea a fost efectuată pe un eşantion de 1. 000 persoane, marja de eroare fiind de 3,2%.

În 20 octombrie îi anunţă pe tehnocraţi

Întrebat dacă i-a convins pe unii miniştri tehnocraţi să candideze pe listele USR la parlamentare, Nicuşor Dan a răspuns: „Negocierile sunt într-o stare avansată. Unii au decis că vin la noi, însă au lucruri de terminat acolo. Pe 20 octombrie vom avcea răspunsul final”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

2 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Așa arată sfidarea României...

5 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!