PENALUL, umilit din nou! Guvernul Cioloș a trecut la atac, ne așteaptă o toamnă de foc!

PENALUL, umilit din nou! Guvernul Cioloș a trecut la atac, ne așteaptă o toamnă de foc!

Ministrul Justiției, Raluca Prună, l-a "executat" pe Ponta cu o postare pe Facebook în care-l face rebut intelectual și-l amenință că-l dă în judecată:

Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zăbovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă in alt joc si el e (încă) in politica mare. Il anunț public - ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi înainte sa probeze in instanța astfel de afirmații. Poate își ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă si care cunosc rigorile legii.

Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflecție: nu cumva meritam mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, va explic gratis)


 

Intr-un mesaj postat anterior pe Facebook, Ponta o acuzase pe Raluca Pruna de „stalinism”, intr-un context delirant privind decizia Consiliului General al Capitatalei de a denumi o piateta cu numele de Radu Beligan.

Mai devreme, și Dacian Cioloș a avut o ieșire ofensivă la adresa conducerii PSD:

Astfel de abordari populiste, cu tuse groase, sunt dincolo de orice comentariu. As fi invitat conducerea PSD ca, inainte de a se lansa in declaratii care nu le fac cinste, sa verifice cine este responsabil pentru situatia semnalata de veteranii de razboi. Sa-si intrebe colegii de partid care au facut parte din guvernul Ponta si au elaborat si votat Codul Fiscal in forma actuala. Este cel putin lipsit de eleganta, si nu este prima data cand se intampla acest lucru, sa calcam pe mine ingropate de PSD si tot de-acolo sa fim intrebati de ce am calcat pe ele si de ce au explodat”, a declarat premierul, intrebat de MEDIAFAX cum vede faptul ca subiectul sensibil al facilitatilor pentru veteranii de razboi este folosit pentru a face trimitere la o motiune .
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024