Penitenciarul Rahova: Nu s-a înregistrat niciun deces în urma incendiului de duminică seară

Penitenciarul Rahova: Nu s-a înregistrat niciun deces în urma incendiului de duminică seară

Penitenciarul București Rahova a precizat marți că nu s-a înregistrat niciun deces în urma incendiului de la sfârșitul săptămânii trecute.

"Ca urmare a informațiilor difuzate în spațiul public, conform cărora un deținut a decedat în urma incendiului produs în data de 03.07.2016, Penitenciarul Rahova infirmă această știre și precizează că, la nivelul instituției, nu a fost înregistrat niciun deces. Menționăm că, imediat după producerea acestui eveniment, atât deținuții, cât și angajații penitenciarului au beneficiat de asistență medicală de specialitate. La acest moment, persoana privată de libertate care a provocat incendiul se află internată într-o unitate spitalicească din rețeaua Ministerului Sănătății, fiindu-i asigurată asistența medicală de specialitate", se arată într-un comunicat al Penitenciarului Rahova transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, ca măsură suplimentară de siguranță medicală, luni, o parte dintre deținuți au fost reevaluați prin consultație și investigație radiologică, fără a fi evidențiate modificări patologice.

Dacă vor fi constatate modificări în evoluția stării de sănătate, personalul medical va efectua toate demersurile necesare pentru prezentarea deținuților și la spitale din rețeaua sanitară publică, se mai arată în comunicat.

Duminică seara, un incendiu a izbucnit la Penitenciarul Rahova, după ce un deținut a dat foc celulei în care se afla . Incendiul a fost stins de angajații penitenciarului, iar 67 de deținuți din celulele învecinate au fost evacuați.

AGERPRES/ (AS — autor: Iulia Carciog, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro