Pensii speciale, nu?/Cum îi tratează justiţia pe infractorii care umblă cu sabia pe stradă. Interlop periculos, condamnat de două ori cu suspendare pentru fapte foarte violente

Pensii speciale, nu?/Cum îi tratează justiţia pe infractorii care umblă cu sabia pe stradă. Interlop periculos, condamnat de două ori cu suspendare pentru fapte foarte violente

Pensii speciale, nu?/Cum îi tratează justiţia pe infractorii care umblă cu sabia pe stradă. Interlop periculos, condamnat de două ori cu suspendare pentru fapte foarte violente.

Un membru al lumii interlope din Iaşi a fost condamnat pentru a doua oară cu suspendare pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Jean Mărăraşu mai este judecat într-un al treilea dosar cu acuzaţii similare. El a fost cercetat în alte dosare de violenţă în care a scăpat de fiecare dată după ce victimele şi-a retras plângerea.

Interlopul ieşean a primit o pedeapsă totală de 1 an, 1 lună şi 20 de zile de închisoare cu suspendare. Pedeapsa a fost stabilită şi prin contopirea unei pedepse primită de bărbat în aprilie 2019.

Atunci, Mărăraş a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare într-un caz în care a fost acuzat că a lovit cu sabia, în public, un alt bărbat. A scăpat aşa de ieftin după ce victima şi-a retras plângerea. În dosarul actual, în care sentinţa nu este definitivă, judecătorii au analizat un caz similar, victimă fiind de această dată un membru al clanului Corduneanu.

Faptele au avut loc în data de 15 mai 2019, în jurul orei 15.30, în biroul notarial aparţinând lui Coste Ştefan din Iaşi.

Atunci, Mărăraş l-ar fi ameninţat pe Petronel Corduneanu cu moartea, creând un scandal în toată regula în interiorul biroului notarial. Angajaţii au apăsat butonul de panică, iar cei din clanul lui Mărăraş au ieşit afară. Chiar şi de afară, în plină stradă, Jean Mărăraş a continuat să-l ameninţe cu moartea pe Petronel Corduneanu.

Jean Mărăraş este fratele lui Constantin Vandam, fiind, la 22 de ani, unul dintre cei mai violenţi membri ai clanului. Acesta l-ar fi ameninţat cu o sabie pe unul dintre membrii clanului Corduneanu în urmă cu câţiva ani, iar asta i-a crescut ulterior „notorietatea“ printre interlopi.

Mărăraş mai este judecat pentru tulburarea liniştii publice într-un alt dosar, fiind acuzat că l-a ameninţat cu moartea pe Costel Corduneanu, căruia i-a transmis printr-o filmare publicată pe Facebook că îl va împuşca. SURSA: AdevărulTrimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 Interesante amănunte...

5 Imagini care dau fiori soldaților ruși