Pep Guardiola, gesturi șocante la pauză: l-a certat pe Haaland după două goluri ale norvegianului VIDEO

Pep Guardiola, gesturi șocante la pauză: l-a certat pe Haaland după două goluri ale norvegianului VIDEO

Manchester City a început perfect noul sezon în Premier League, 3-0 în deplasare cu Burnley. Primele două goluri au fost marcate în prima repriză, de starul Erling Haaland (23 de ani).

Însă nu a fost de ajuns pentru antrenorul Pep Guardiola. Imediat după încheirea primelor 45 de minute, când jucătorii se îndreptau spre vestiare, spaniolul s-a dus glonț la Haaland, a țipat și i-a făcut o serie de reproșuri atacantului .

Apoi, Guardiola și-a vărsat nervii pe cameraman care filma scena. Antrenorul catalan a împins camera, continuând să discute nervos cu Haaland. După meci, Pep e explicat gestul: „Voia ca mingea să-i vină în spatele adversarilor, dar nu așa trebuia să se întâmple. Uneori, trebuie să ai răbdare și să găsești momentul potrivit. Să nu facem din asta o dramă. Astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Nici eu și nici el nu suntem frustrați”, a spus Pep Guardiola, potrivit Daily Mail.

Pep Gurdiola, un antrenor impulsiv. Foto Getty images

Tehnicianul lui Manchester City a fost criticat de Gary Neville, expert la Sky Sports și fost mare jucător la Manchester United: ”Unii vor iubi intensitatea acestui lucru, care ar arăta de ce este un geniu. Dar vor fi și alții care se vor întreba de ce procedează așa în fața camerelor. Am lucrat cu unul dintre cei mai impulsivi manageri din fotbal (n.r. Sir Alex Ferguson), dar el ar fi făcut asta întotdeauna în vestiar”.

Incidentul de la pauză nu a părut să lase vreo urmă între Guardiola și Haaland. În minutul 80, când a fost înlocuit de Cole Palmer, norvegianul s-a îmbrățișat cu antrenorul său.

Alt gest bizar, în Liga Campionilor

Nu este primul gest al lui Pep prin care acesta șochează. Într-un meci din Liga Campionilor, Manchester City – Leipzig (7-0), Erling Haaland a marcat cinci goluri în 57 de minute, dar a fost schimbat de Guardiola în minutul 63, deși toată lumea se aștepta ca norvegianul să fie lăsat să joace, pentru a reuși și golul 6. „Dacă ajunge acolo (n.r. – șase goluri într-un meci de Liga Campionilor) la 22 de ani, viaţa lui va fi plictisitoare. Acum o poate face în viitor.

Am făcut schimbarea pentru că jocul era încheiat. Haaland e un competitor imens, a marcat cinci goluri şi asta nu e uşor. Astăzi, a marcat cinci goluri în 30 sau 35 de atingeri ale balonului, asta ne dorim. Problema e că, de fiecare dată când nu marchează două-trei goluri într-un meci, e criticat“, și-a explicat Pep Guardiola decizia bizară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat