Percheziții DNA la Primăria Corbeanca. Sunt vizate fapte în legătură cu restituirea unor terenuri

Percheziții DNA la Primăria Corbeanca. Sunt vizate fapte în legătură cu restituirea unor terenuri

DNA face, joi, șase percheziții în județul Ilfov, una dintre ele având loc la sediul Primăriei Corbeanca. Surse judiciare au declarat, pentru Adevărul, că este vorba despre fapte de corupție în legătură cu restituirea unor terenuri.

Sunt vizate fapte comise în intervalul 2011-2017. Foto: Arhivă

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2017.

În cursul zilei de 04 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în șase locații, situate pe raza județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale", a transmis DNA.

Sursele Adevărul menţionează că şi edilul comunei ar fi vizat de ancheta, urmând ca mai multe persoane să fie duse la audieri.

Faptele au legătură, potrivit surselor citate, cu restituirea unor terenuri.

Primarul comunei Corbeanca este Valeriu Anton, politician care a candidat din partea PMP la alegerile locale din 2020.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...