Percheziţii în Cluj şi Bihor, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani. Prejudiciul este de 1 milion de euro

Percheziţii în Cluj şi Bihor, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani. Prejudiciul este de 1 milion de euro

Unsprezece percheziţii au loc, marţi dimineaţă, în judeţele Cluj şi Bihor, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani prin tranzacţii cu legume şi fructe, prejudiciul fiind estimat de anchetatori la aproximativ un milion de euro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Cluj, sunt în desfăşurare 11 percheziţii la locuinţe şi sedii de firme din Cluj şi Bihor, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Poliţiştii au în vedere tranzacţii comerciale cu legume şi fructe, prin care s-ar fi creat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro.

Conform sursei citate, la descinderi participă 60 de poliţişti din cadrul structurii de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti şi luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale din Cluj şi Bihor.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...