Percheziţii în Gorj, Ilfov şi municipiul Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziţii în Gorj, Ilfov şi municipiul Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat, miercuri, 16 percheziţii domiciliare într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Percheziţiile au fost efectuate pe raza judeţului Gorj (9), judeţului Ilfov (2) şi municipiului Bucureşti (5).

Au fost vizate sediile a cinci agenţi economici şi domiciliile reprezentanţilor entităţilor economice.

"În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2015-2020, prin intermediul societăţilor comerciale s-ar fi eludat bugetul de stat prin neînregistrarea veniturilor realizate din comercializarea de mărfuri în mediul online, utilizând mai multe site-uri de prezentare. Bunurile erau achiziţionate din străinătate şi se livrau către clienţi prin firme de curierat rapid în sistem ramburs. În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate mai documente referitoare la activitatea comercială a celor cinci firme, echipamente IT, precum şi 475.000 de lei rezultaţi din operaţiuni de ramburs, care urmează a face obiectul cercetărilor, în scopul probării întregii activităţi infracţionale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. AGERPRES/(A - autor: Oana Popescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?