Percheziții într-un caz de trucare a pariurilor sportive VIDEO

Percheziții într-un caz de trucare a pariurilor sportive VIDEO

Poliţiştii din Bucureşti efectuează, marţi dimineaţa, şase percheziţii în Capitală şi în judeţul Ialomiţa la angajații unei case de pariuri sportive acuzaţi de fraudă informatică. Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că suspecţii lucrează la o firmă care se ocupă de pariurile sportive aparţinând casei de pariuri Unibet.

Percheziții într-un dosar de falsificare a pariurilor sportive / Foto Arhivă / Inquam Photos

De asemenea, sunt puse în aplicare și 26 de mandate de aducere, în București și județele Ilfov și Călărași, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de fraudă informatică.

Potrivit unui comunicat al poliției, din datele și probele din dosar a rezultat că în perioada 2018 - 2020, cinci angajaţi din cadrul unei case de pariuri, care lucrau referenți statisticieni, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri.

Ulterior, ei ar fi declarat pariurile sportive ca fiind câştigătoare și au cauzat un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale.

Potrivit sursei, cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru infracţiunea de fraudă informatică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...