Percheziții la firma dată-n gât de Tolontan!

Percheziţii la sediul Vitalaire după dezvăluirile lui Cătălin Tolontan privind procesele intentate împotriva propriilor clienţi! Procurorii parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi desfăşoară joi, 24 noiembrie, percheziţii la sediul Air Liquide Vitalaire, precum şi la sediul altor firme deţinute de omul de afaceri Lucian Benţu.Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile ar avea loc în cinci locaţii, două în municipiul Iaşi şi trei în Tecuci, judeţul Galaţi.

La Iaşi, percheziţii ai loc la sediul Air Liquide Vitalaire, situat în apropiere de sediul parchetelor din oraş. Ar exista suspiciuni de evaziune fiscală, au mai precizat anchetatorii ieşeni, vizat fiind şi avocatul ieşean Dragoş Bobu. Descinderile au loc după ce, în ultimele zile, site-ul tolo.ro a publicat mai multe materiale privind activitatea firmei care distribuie măşti de oxigen bolnavilor din România.

Potrivit dezvăluirilor, firma ar fi dat în judecată 3.000 de pacienţi, existând suspiciuni că ar fi folosit acte false în unele procese. De asemenea, ar exista suspiciuni şi cu privire la modul în care facturile emise de firmă ar fi fost înregistrate în contabilitate.

Vom reveni!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…