Percheziţiile de la Primăria Capitalei vizează fapte comise în 2015

Percheziţiile de la Primăria Capitalei vizează fapte comise în 2015

Procurorii anticorupţie au efectuat, miercuri, percheziţii în mai multe birouri din cadrul unei instituţii publice din Capitală, a informat DNA.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că instituţia vizată de anchetatori este Primăria Capitalei, fiind cercetaţi funcţionari de la Direcţiile de patrimoniu şi achiziţii.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie comise în cursul anului 2015.

"În cursul zilei de miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în birouri situate dintr-o instituţie publică din municipiul Bucureşti", se menţionează în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…