Pericol NUCLEAR! Ponta: Dragnea mi-a cerut să mă ocup de BANII ROMÂNILOR!/VIDEO

Pericol NUCLEAR! Ponta: Dragnea mi-a cerut să mă ocup de BANII ROMÂNILOR!/VIDEO

Pericol nuclear pentru România! Penalul de București a declarat, după întâlnirea cu penalul de Teleorman, că Liviu Dragnea l-a rugat să se ocupe de partea de finanțe din programul de guvernare al partidului. De asemenea, Victor Ponta a declarat că speră că la alegerile din decembrie PSD va obține un scor similar cu cel din 2012. 

„Nu pot să joc în două echipe. PSD mi-a dat de lucru. Glumeam că domnul Iohannis și domnul Cioloș tot vizitează lucruri pe care le-am făcut noi și le mai și inaugurează. Am făcut lucruri bune, dar mai sunt multe alte lucruri bune de făcut. Liviu Dragnea coordonează programul de guvernare. Mi-a cerut să mă ocup de un lucru la care cred că mă pricep: banii românilor. Îmi doresc ca pe 11 decembrie să obținem împreună un scor cam cum am obținut în decembrie 2012”, a spus Victor Ponta. 

De asemenea, fostul premier a ținut să precizeze cât de mult a contat pentru el „ca om” pentru că liderul PSD și colegii de partid au fost solidari cu el în fața problemelor pe care le are cu justiția. 

„Au fost solidari cu mine mai ales că știau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept, mai ales Liviu. A contat mai ales pentru mine ca om. Parcă suntem Osama Bin Landen, Pablo Escobar, toată ziua trebuie să mergem la poliție”, a spus Victor Ponta. 

La rândul său, Liviu Dragnea a precizat că tot ce i-a cerut lui Victor Ponta a fost „să muncească pentru România”. De asemenea, președintele PSD a precizat că după alegeri se așteaptă ca președintele să respecte legea și să numească un premier de la formațiunea politică care câștigă alegerile și formează majoritatea. 

„Să muncim împreună pentru România. Este membru PSD, va fi pe listele noastre. Este un subiect închis din punctul meu de vedere.De la domnul Iohannis mă aștept să respecte votul oamenilor. Dacă PNL va câștiga alegerile și va face o maj cu alte partide este firesc să desemneze un candidat premier de la PNL. Dacă câștigă PSD, la fel”, a precizat Liviu Dragnea. 




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro