Peripețiile unei scoțience la București: „Un bărbat îmi tot propunea să merg cu el la mare“ VIDEO

Peripețiile unei scoțience la București: „Un bărbat îmi tot propunea să merg cu el la mare“ VIDEO

Emma Witters, o scoțiancă foarte pasionată de călătorii, a petrecut la începutul acestei veri două zile la București înainte de a își continua periplul turistic în Moldova, Ucraina și Rusia.

Emma Witters a petrecut două zile la București FOTO YouTube

Emma Witters, care are peste 117.000 de abonați pe canalul său de YouTube Wandering Emma („wander“ înseamnă în engleză „a colinda“, n.r.), și-a prezentat experiența sa în capitala României în două filmări ce au strâns deja în câteva săptămâni peste 18.000 de afișări.

După ce a greșit traseul de câteva ori, Emma a ajuns în Centrul Vechi, acolo unde a luat și prânzul. Ulterior, scoțianca a petrecut ore bune la plimbare în capitala României.

„Arhitectura e fascinantă. Nu am văzut în multe orașe de pe glob o asemenea aglomerație de restaurante precum în centrul Bucureștiului”, spune Emma.

Aceasta a avut totuși și o experiență negativă. În timp ce se afla în Centrul Vechi, un bărbat cu rucsac care vorbea bine engleza a abordat-o și i-a propus nici mai mult nici mai puțin decât să meargă cu el patru zile la mare. Intrigată și îngrijorată, Emma a ales pentru început să nu aibă reacții adverse la propunerea indecentă a necunoscutului din București, întrebându-l pe un ton amuzat: „Unde aș dormi?”

Iar replica românului care a abordat-o în plin centrul Capitalei nu a întârziat să vină: „Cu mine, la hotel. Nu vreau să merg singur. Hotelul e deja rezervat, nu trebuie să plătești nimic”.

Emma l-a refuzat elegant, încercând să scape de el cât mai repede, însă bărbatul s-a ținut după ea mai multe minute, așteptând-o inclusiv când aceasta a intrat într-un magazin. Ulterior, scoțianca a reușit să scape de bărbatul foarte insistent care tot flirta cu ea.

„Un bărbat m-a hărțuit, îmi tot propunea să merg cu el la mare”, a spus ulterior Emma.

Femeia care adoră să călătorească a fost captivată și de energia din centrul Bucureștiului: „Animația din centru mă duce cu gândul la Benidorm”, referindu-se la un cunoscut oraș din Spania.

A doua zi, Emma a fost și la Palatul Parlamentului. „E ceva gigantic, nu am mai văzut un palat de asemenea dimensiuni în călătoriile mele”, precizează Emma Witters.

Iar concluziile scoțiencei la finalul scurtului periplu prin București au fost la superlativ.

„Bucureștiul e un loc pe care nu credeam că îl voi vizita vreodată. Însă m-a surprins foarte plăcut. E un oraș uimitor cu multe clădiri istorice extraordinare. A fost cu adevărat o experiență de neuitat să ajung la București”, a conchis Emma Witters.

Aceasta trăiește de 22 de ani în Statele Unite, iar din 2019 are propriul său canal pe YouTube. Filmările postate din călătoriile pe care le-a făcut pe tot globul au strâns până acum peste 32 de milioane de vizualizări.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat