„Perversă, prefăcută și mincinoasă”

„Perversă, prefăcută și mincinoasă”

Una dintre vedetele de America Express a fost zugrăvită în termeni deloc măgulitori de Mihai Albu, fostul ei soț.

După opt ani de mariaj, Mihai și Iulia Albu au decis să se separe. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 14 ani, iar micuța a fost unul dintre motivele pentru care ei au ajuns să își spună lucruri urâte chiar și în public.

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Mihai Albu a fost provocat să răspundă mai multor întrebări „picante”. Una dintre ele a fost legată de cum și-ar descrie fosta soție în trei cuvinte, iar creatorul de modă a răspuns: „Perversă, prefăcută, mincinoasă”.

„Dar nu am spus numai eu asta. Mie îmi place să mă documentez”, a completat designerul, la emisiunea din 2020.

Ulterior, Iulia a intrat într-o relație cu actualul iubite, Mike, pe care Mihai Albu nu-l agrează deloc. „Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la 'America Express. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil”. a spus Mihai Albu pentru Playtech.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”