Pescărușii au devenit mai agresivi și au ajuns să fure droguri de la consumatori

Pescărușii au devenit mai agresivi și au ajuns să fure droguri de la consumatori

Ascunzătorile dependenților de droguri din Marea Britanie nu mai sunt deloc un secret pentru...pescăruși. Păsările nu mai sunt acum supărate că oamenii nu își împart mâncarea cu ele, ci au ajuns să le fure din mână inclusiv țigările și alte substanțe.

Pescărușii au ajuns să fure droguri FOTO Twitter

Tot mai mulți locuitori din orașe de pe litoralul Marii Britanii se plâng de faptul că pescărușii au devenit tot mai agresivi. Păsările se năpustesc adesea asupra oamenilor pentru a le smulge din mâini pungile de chipsuri sau diverse mâncăruri, potrivit Daily Star .

Oamenii legii au primit numeroase rapoarte din stațiuni precum Hastings, East Sussex, Margate, Kent și Clacton-on-Sea, Essex, dar și din marile orașe: Londra, Leeds, Manchester și Liverpool.

Pescărușii, vânători de droguri

Acum, „bandiții cu cioc” i-au luat drept țintă și pe consumatorii de droguri: nu mai fură doar țigări, ci au trecut la joint-uri . În timp ce îi lasă pe aceștia fără substanțele de care sunt dependenți, pescărușii încep să prezinte și ei un comportamet psihotic.

Pescărușii se dau în vânt după orice. Obișnuiau să vină în spatele nostru și să apuce orice aveam. Dacă eram drogați și complet ieșiți din minți, pescărușii puteau să ia jointul pe care îl fumam și să fugă cu el. În cele din urmă, cel mai bun loc pentru noi a fost în adăposturile acoperite, dar chiar și atunci, pescărușii păreau să știe unde ne aflăm”, a declarat un fost consumator de Spice, în vârstă de 45 de ani, din Hastings.

Un pescăruș și drogurile nu sunt o combinație bună. Îi transformă în pescăruși psihopați”, a povestit un alt fost consumator, din Leeds.

Un localnic din Wrexham a făcut chiar și o fotografie cu un polițist care a prins un pescăruș, după ce acesta a furat o pungă ce conținea drogul Spice. Pasărea ar fi avut un comportament ciudat pentru că apucase să consume din pungă. Localnicii au spus că pescărușul „a înnebunit” după ce a început să atace pietonii înainte de a se prăbuși pe trotuar.

Pescăruși pe Spice! M-am plimbat prin Wrexham și am văzut doi polițiști care au reținut un pescăruș drogat”, a declarat un alt localnic.

Unul ne-a smuls joint-ul și a fugit”, a mai spus un consumator.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?