Pesediștii, scursuri umane!/Priviți cum își face campanie electorală pe seama coronavirusului primarul PSD al Sectorului 5 din București, Daniel Florea

Pesediștii, scursuri umane!/Priviți cum își face campanie electorală pe seama coronavirusului primarul PSD al Sectorului 5 din București, Daniel Florea

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 și potențial candidat pentru încă un mandat, a anunțat miercuri că elevii din sector vor primi pungi cu produse de igienă care conţin flyere cu poza edilului, iar bătrânii vor primi ceasuri cu butoane de panică, relatează  G4Media.ro .

În cadrul unui comandament de urgenţă anunţat miercuri dimineaţă, primarul Daniel Florea a vorbit despre măsurile pe care vrea să le ia în contextul apariţiei noilor cazuri de infectare cu COVID 19 în capitală. Şedinţa nu a început până când sala nu a fost umplută cu zeci de angajaţi ai primăriei.

Printre măsurile anunţate de edil se numără împărţirea în rândul elevilor a unor pungi cu produse de igienă. Motiv pentru care au fost cumpărate deja 40.000 de kit-uri de igienă primară.

Acestea conţin săpunuri, serveţele antibacteriene, dezinfectanţi, alimente neperisabile dar şi flyere care seamănă izbitor cu cele folosite în campania electorală. Pe lângă sfaturile despre „Cum să ne spălăm corect pe mâini”, flyerele au şi o poză în care edilul Daniel Florea apare alături de Streinu Cercel, managerul Spitalui de Boli Infecţioase, „Matei Balş”.

Broşura de informare intitulată „Sănătatea ta, preocuparea noastră!” conţine şi o vorbă de duh scrisă de către Daniel Florea, care spune că: „Un om sănătos şi educat este un om valoros pentru societate şi un sprijin pentru toţi cei din jurul lui. Respectarea regulilor simple de igienă previne şi tratează cele mai răspândite boli cauzate de viruşi”.

În cadrul şedinţei de astăzi, Primarul Daniel Florea a anunţat că va da fiecărei persoane din sector care are peste 70 de ani un ceas cu buton de panică. În cazul în care aceştia consideră că au Coronavirus apasă butonul pentru fi ajutaţi de un medic sau de un poliţist. Cele 5.000 de ceasuri ar urma să ajungă la beneficiari în 48 de ore.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro