Peste 300 de sindicaliști afiliați Blocului Național Sindical protestează în fața Palatului Cotroceni

Peste 300 de sindicaliști afiliați Blocului Național Sindical protestează în fața Palatului Cotroceni

Peste 300 de sindicaliști afiliați Blocului Național Sindical (BNS) au început protestul în fața Palatului Cotroceni, fiind nemulțumiți de legislația muncii (negocieri colective, dialog social, Codul Muncii, sindicate).

Acțiunea de protest constă în pichetarea Palatului Cotroceni, respectiv sediul Președinției, între orele 11,00, — 14,00.

Președintele BNS, Dumitru Costin a declarat că în jurul orei 12,00 o delegație a sindicaliștilor va fi primită de o echipă de consilieri ai președintelui Klaus Iohannis.

În data de 24 mai, liderii Blocului Național Sindical au anunțat că vor începe mai multe acțiuni de protest în perioada următoare, la Palatul Cotroceni, pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă.

Seria protestelor a fost deschisă pe 25 mai de sindicatele din industria de apărare, care au pichetat între orele 11,00 — 14,00 sediul Președinției, împreună cu organizațiile sindicale din sector afiliate la Cartel Alfa.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...