Petre Daea: Produsele alimentare din România sunt la fel ca cele din Occident dar total diferite!

Petre Daea: Produsele alimentare din România sunt la fel ca cele din Occident dar total diferite!

Petre Daea: Produsele alimentare din România sunt la fel ca cele din Occident dar total diferite! Concluzie naucitoare a raportului despre dublul standard privind alimentele comercializate in Romania vs produse similare comercializate in Occident, prezentat azi de ministrul agriculturii Petre Daea, relatează  Ponturifierbinti.com .

Conform acestuia, problema este mult mai complexa decat ar putea parea la prima vedere:

„Am efectuat o serie de experimente pe oi, ocazie cu care am testat diverse produse alimentare, de la oua, branza si carne, pana la pasta de dinti si alcool sanitar.

Specialistii nostri au concluzionat ca nu se pot pronunta! Rezultatele sunt atat de diferite incat niciunul din produsele de mai sus nu seamana intre ele, nici la gust dar nici la stare sau forma de agregare, ceea ce mi se pare destul de dubios.

Cu toate astea, putem spune raspicat, fara sa gresim, ca produsele alimentare din Romania sunt la fel ca cele din Occident dar total diferite de acestea din urma. Atentie!

In concluzie, putem spune ca daca pana acum am avut dubii serioase cu privire la aceasta situatie, azi nu stim absolut nimic despre subiectul in cauza.

Ramane la latitudinea fiecarui cetatean sa decida singur ce produs alege pentru a-l folosi in familia sau gospodaria sa insa cel mai indicat ar fi sa foloseasca doar produsele care provin de la oaie, adica lapte, carne, branza, oua!”

A declarat Petre Daea, vizibil afectat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…