Petrolul învinge pe Chindia și urcă pe podium. Meciul din deplasare s-a disputat... pe arena din Ploiești

Petrolul învinge pe Chindia și urcă pe podium. Meciul din deplasare s-a disputat... pe arena din Ploiești

Petrolul Ploieşti a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2 (2-0), miercuri seara, într-un meci din etapa a 8-a a Superligii de fotbal, desfăşura la Ploieşti, dar considerat în deplasare.

Tamaș a venit la Petrolul în această vară. Cu el în echipă, ”lupii” sunt pe podium. Arhivă Adevărul

Petrolul a avut 2-0 la pauză, prin ''dubla'' lui Lucian Dumitriu (8, 22), dar situaţia s-a schimbat după eliminarea lui Mirko Ivanovski (69), pentru al doilea cartonaş galben.

Chindia, care îşi dispută meciurile de acasă la Ploieşti, a reuşit să egaleze graţie golurilor înscrise de Daniel Popa (75) şi Cosmin Atanase (80). Atanase a marcat primul său gol în eşalonul de elită, cu un şut de la circa 20 de metri.

Ploieştenii au înscris rapid golul al treilea (82), prin atacantul nigerian Christian Irobiso, care a câştigat un duel fizic în careul gazdelor cu Atanase. Irobiso, intrat în min. 68, a marcat primul său gol în tricoul Petrolului.

Petrolul a bifat a treia sa victorie consecutivă în deplasare şi e neînvinsă de şase etape, în care are patru victorii şi două egaluri, urcând pe locul 3 în ierarhia Superligii. Chindia a rămas fără victorie şi a pierdut ultimele sale patru partide (are un meci mai puţin), coborând pe ultimul loc în clasament.

Anunț în direct: ”Mă gândesc să plec”

Bucuria petroliștilor a fost de scurtă durată, pentru că imediat după meci, Gabi Tamaș a anunțat brusc că părăsește echipa din Ploiești.

Când am venit, am zis că avem un lot bun, eu am ambițiile mele. Dacă vom juca la fel ca azi, cu aceeași dorință, vom acumula puncte și tragem linia la final. Ce s-a întâmplat la 2-0? Au dat ei două goluri și au egalat. Dar la final, 3-2, v-am pupat, mulțumim, punctele sunt la noi. Când un om al tau e eliminat și mai sunt 15 minute de joc, cu toate că nu am mai atacat, ne-am retras puțin. Am zis că va fi greu, știam că joacă pe contraaatac, am zis că poate o scoatem la capăt și uite că am scos -o”, declarat experimentatul fundaș.

Întrebat la interviul după meci dacă se gândește la play-off, Tamaș a răspuns brusc: ”Mă gândesc la plecarea de la Petrolul. Aia vreau”, și a plecat în trombă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina