Petrolul Ploieşti - FC Hermannstadt 0-0, în Superligă. Accidentare groaznică a lui Dragoș Iancu în minutul 6 VIDEO

Petrolul Ploieşti - FC Hermannstadt 0-0, în Superligă. Accidentare groaznică a lui Dragoș Iancu în minutul 6 VIDEO

Accidentare gravă în partida Petrolul-Hermannstadat. În minutul 6, Dragoș Iancu a preluat o minge și a plecat în viteză spre terenul advers. În acel moment, Valentin Țicu a intrat prin alunecare, însă fotbalistul lui Hermannstadt s-a ales cu o accidentare gravă.

Imediat, Țicu a primit cartonașul roșu și a părăsit terenul. O ambulanță a fost solicitată să intervină, iar Iancu a fost transportat la spital, sub privirile îngrozite ale colegilor săi, dar și ale celor de la Petrolul, anunță DIGISPORT

Accidentare gravă la partida Petrolul-Hermannstadt FOTO Captură Digisport

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu FC Hermannstadt, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal, anunță Agerpres. Gazdele au jucat aproape tot meciul în zece oameni, după ce Valentin Ţicu a fost eliminat în minutul 6, pentru un fault dur la Dragoş Iancu. Fotbalistul oaspeţilor s-a ales cu fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng şi va fi operat de urgenţă la un spital din Bucureşti, după cum a precizat pagina de Facebook a clubului.

FC Hermannstadt a marcat un gol în min. 46, prin Baba Alhassan, dar acesta a fost anulat de VAR pentru henţ la Daniel Paraschiv.

La Petrolul a debutat în Superligă tânărul Iustin Răducan, fiul fostului fotbalist Narcis Răducan.

FC Hermannstadt a ajuns la şase etape consecutive fără înfrângere, o victorie şi cinci egaluri.Petrolul a ajuns la patru etape fără victorie, trei egaluri şi un eşec.

Burleanu, prima reacție după incidentele de la România - Kosovo: „Voiau ca meciul să nu se termine pe teren”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit în premieră despre sancțiunea primită de la UEFA după partida Romînia - Kosovo, disputată în urmă cu aproape două săptămâni în preliminariile Euro 2024. Forul continental ne-a suspendat terenul la meciul cu Andorra (15 octombrie), în urma incidentelor de la partida cu Kosovo, 2-0, dar a și amendat FRF cu 52.000 de euro.

„E o decizie dură, dar corectă totodată în ceea ce privește sancțiunile din punct de vedere disciplinar. De ce spun că e o decizie dură? Cu siguranță că jucătorilor noștri le va lipsi susținerea suporterilor, susținere care i-a și împins de la spate mai ales în meciurile din acest an.

E păcat că jucătorii noștri nu vor putea beneficia în continuare de susținerea propriilor suporteri, mai ales pe teren propriu. Când spun că e o decizie corectă mă refer mai ales la faptul că eram recidiviști, au fost mult mai multe capete de acuzare împotriva noastră, iar comisiile UEFA nu fac nicio distincție între 400 de suporteri și peste 30.000 de suporteri care au susținut într-un mod extraordinar echipa națională, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat