Petrolul, transfer spectaculos pentru România: Jucător cu 93 de meciuri în prima ligă din Franța

Petrolul, transfer spectaculos pentru România: Jucător cu 93 de meciuri în prima ligă din Franța

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu jucătorul ivorian Tiemoko Ismael Diomande, care a semnat un angajament, a anunţat, marţi, clubul prahovean pe pagina sa de Facebook.

FOTO: FC Petrolul Ploiesti/Facebook.com

În vârstă de 30 de ani, Diomande joacă pe postul de mijlocaş şi are la activ 93 de prezenţe în primul eşalon din Franţa, pentru AS Saint-Etienne şi SM Caen. El a câştigat Cupa Ligii franceze cu Saint-Etienne (2013).

În ultimii ani, Diomande a jucat în Turcia, la Rizespor, Konyaspor şi Samsunspor. El a adunat 18 selecţii în naţionala Cote d'Ivoire, cu care a cucerit Cupa Africii pe Naţiuni în 2015. Petrolul va juca pe 31 martie (ora 21.00) cu FC U Craiova 1948, în deplasare, în etapa a doua din play-out.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…