Petru Ion Văduva, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transgaz

Petru Ion Văduva, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transgaz

Petru Ion Văduva este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii Transgaz, pentru următoarele patru luni, potrivit unui raport al companiei, remis joi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"În conformitate cu prevederile legale în vigoare, Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA informează persoanele interesate asupra faptului că, prin Hotărârea nr. 6 din 24.02.2022, Consiliul de Administraţie al SNTGN Transgaz îl alege pe domnul Văduva Petru Ion, membru al Consiliului de Administraţie, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 10.05.2022, până la data de 09.09.2022", se menţionează în document.

Transgaz este operatorul tehnic al sistemului naţional de transport şi răspunde de funcţionarea acestuia în condiţii de calitate, siguranţă, eficienţa economică şi protecţie a mediului înconjurător.

Societatea poate desfăşura complementar şi alte activităţi conexe pentru susţinerea obiectului principal de activitate, în conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu statutul propriu, putând achiziţiona gaze din producţia internă sau din import doar în scopul consumului tehnologic propriu sau al echilibrării Sistemului Naţional de Transport. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...