PG: Verificări la Parchetul din Caracal în legătură cu modul de intervenţie în cazul fetei dispărute

PG: Verificări la Parchetul din Caracal în legătură cu modul de intervenţie în cazul fetei dispărute

Procurorul general interimar Bogdan Licu a dispus vineri efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, în legătură cu modul în care s-a realizat supravegherea activităţii de cercetare penală în cazul tinerei dispărute în judeţul Olt.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului General, verificarea va fi efectuată de către procurori din cadrul Serviciului de Îndrumare şi Control.

Poliţiştii au efectuat, vineri dimineaţa, o percheziţie la domiciliul unui bărbat din oraşul Caracal, într-un caz de dispariţie a unei fete de 15 ani.

Miercuri, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, ocazie cu care a spus că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

"Pe timpul discuţiei cu dispecerul de la Poliţie, apelanta nu a reuşit să furnizeze date privind adresa/locaţia în care se află, dar a furnizat o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsise în locaţia în care se afla. Apelanta a menţionat că nu ştie dacă adresa de pe cartea de vizită este cea în care se află la momentul apelului", arată Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

La locuinţa bărbatului, mecanic auto de profesie, au găsite rămăşiţe care par a fi de natură umană. Astfel, într-un butoi au fost identificate oseminte, dar şi bijuterii ce par a fi ale fetei dispărute pe data de 24 iulie.

De asemenea, poliţiştii iau în calcul şi varianta ca în acel butoi să existe şi rămăşiţele unei alte fete, dispărută în urmă cu două luni în zona respectivă.

Bărbatul este suspectat că ar fi luat în maşină, la ocazie, tinere din comunele învecinate oraşului Caracal, apoi le ducea acasă. Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. În ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus că e într-o curte cu mulţi câini. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...