PICANT/Procuratura belgiană: Szajer, europarlamentarul FIDESZ care a participat la un sex party, a fugit pe burlanul clădirii cu mâna sângerândă iar asupra lui s-au găsit droguri

PICANT/Procuratura belgiană: Szajer, europarlamentarul FIDESZ care a participat la un sex party, a fugit pe burlanul clădirii cu mâna sângerândă iar asupra lui s-au găsit droguri

Pe 27 noiembrie, vineri seara, în jurul orelor 21.30, a fost alertată poliția de către vecinii care s-au plâns din cauza gălăgiei, respectiv au avut suspiciunea că nu se respectă regulile de prevenție a COVID-19 într-un apartament din strada Rue des Pierres-en, a arătat procuratura belgină la cererea portalului maghiar  www.24.hu.

Ziariștii maghiari au înaintat o solicitare de informare ca urmare a scandalului generat de participarea fostului europarlamentar maghiar la un sex party din capitala Belgiei.

Potrivit informării procuraturii din Belgia, la petrecere au găsit în jur de 20 de persoane, identitatea fiecăreia fiind verificată. Dintre participanți, două persoane au invocat imunitatea diplomatică (una născută în 1977 și alta în 1987).

De asemenea, un trecător a raportat poliției că a văzut un bărbat care încerca să fugă pe burlanul clădirii. Potrivit procuraturii belgiene, bărbatul a avut mâna sângerândă, probabil s-a rănit în timp ce fugea.

În geanta bărbatului s-au găsit droguri iar la cererea poliției nu a putut să prezinte niciun document spre a se legitima. Polițiștii au însoțit bărbatul la reședința sa, unde acesta s-a identificat cu pașaportul.

Procurorul adjunct Sarah Durant a arătat, într-un comunicat, că monograma bărbatului este SJ, născut în 1961, astfel că după toate datele, cu siguranță este vorba de Szájer József, care are 59 de ani și care a fost unul dintre cei care au redactat constituția conservatoare a FIDESZ, arată portalul www.24.hu.

Potrivit raportului poliției, toți participanții sunt acuzați de încălcarea regulilor privind prevenirea COVID-19. În comunicatul procuraturii, persoana cu inițialele SJ, adică Szajer, este bănuit și de încălcarea legilor privind drogurile.

Procedura este în curs de desfășurare, procuratura semnalând că se va declanșa urmărirea penală doar după ce autoritățile ridică imunitatea celor în cauză.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?