Pieleanu anunță la Antena 3 că PSD are 24/25% și Proasta României este cea mai iubită fiică a poporului! Fraților, pe ăștia nu-i internează nimeni?

Pieleanu anunță la Antena 3 că PSD are 24/25% și Proasta României este cea mai iubită fiică a poporului! Fraților, pe ăștia nu-i internează nimeni?

Pieleanu anunță la Antena 3 că PSD are 24/25% și Proasta României este cea mai iubită fiică a poporului! Fraților, pe ăștia nu-i internează nimeni? Când același sondaj spune că pentru 39%(un procent URIAȘ!!!) dintre români corupția rămâne cea mai mare problemă, cum dracu să vii cu cifre în creștere pentru PSD? La numai o lună după cel mai mare dezastru din istoria partidului?

Seful institutului Avangarde, Marius Pieleanu, a prezentat, miercuri seara, la Antena 3 un sondaj in care  PSD ar fi cotat in acest moment la 24-25%. Sondajul lui Pieleanu mai sustine ca Dancila ar fi dorita in fruntea PSD de 25% dintre romani.

La intrebarea „In opinia dvs., cine ar trebui sa conduca PSD?”, oamenii din tot esantionul au dat 38% raspunsuri valide, 62% non-raspunsuri. Dintre voturile luate in considerare, 25% au spus ca Viorica Dancila ar trebui sa fie viitorul presedinte PSD, 15% l-au ales pe Victor Ponta, 14% pe Gabriela Firea, iar pe Mihar Fifor 3%. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales de 2%, Lia Olguta Vasilescu de 1%, iar Sorin Grindeanu 1%. Alti 39% au spus ca „trebuie aduca o personalitate publica”.

 Dintre cei care au declarat ca voteaza PSD, la aceeasi intrebare, 58% o vad pe Viorica Dancila cea mai potrivita pentru a conduce partidul, 14% au ales-o pe Gabriela Firea, 9% pe Victor Ponta, 6% au spus ca „trebuie adusa o personalitate publica”.

Sondajul a fost realizat in perioada 5-24 iunie 2019 si a avut ca esantion 1631 de subiecti. Metoda folosita pentru acest sondaj a fost interviul telefonic, iar marja de eroare e de 2,4% pentru un nivel de incredere de 95%.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

3 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

4 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

5 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…