Pierderi imense ale armatei ruse în ultimele 24 de ore!

Pierderi imense ale armatei ruse în ultimele 24 de ore!

Forțele armate au lovit un elicopter Mi-28H, șapte UAV-uri Orlan, două UAV-uri Avantpost și două rachete de croazieră. Nouă atacuri inamice au fost respinse în regiunile Donețk și Luhansk, nouăsprezece tancuri, douăzeci de vehicule blindate, șase vehicule și o unitate de echipament ingineresc inamic au fost distruse, scrie duminică dimineață Statul Major al Armatei ucrainene.

Drone rusesti doborate cu arme specialeFoto: Colaj foto

În direcția Basarabiei, situația rămâne tensionată. Formațiunile armate din regiunea Pridnistrovsk din Republica Moldova și unitățile grupului operativ militar rus sunt în plină pregătire de luptă.

Inamicul își continuă agresiunea armată la scară largă împotriva Ucrainei, fără a înceta acțiunile ofensive în zona de operare estică, în vederea stabilirii controlului complet asupra teritoriului regiunilor Donețk, Luhansk și Kherson și menținerea coridorului terestru dintre teritoriile desemnate și Crimeea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...