Piese esențiale vara aceasta

Piese esențiale vara aceasta

Pentru că s-a dat startul vacanțelor, nu mai sta pe gânduri și pregătește-ți din timp bagajul. Și pentru că se anunță mult soare și multă  distracție, iată ce n-ar trebui să-ți lipsească ca să te simți perfect pe toată perioada când vei fi plecat:
 

Ochelarii de soare

Atunci când îi alegi, ține cont de forma feței. Unei fețe rotunde i se potrivesc ramele pătrate sau tip aviator, iar uneia în formă de inimă îi vine bine modelul sport, cu lentilele ovale. Atunci când ai fața ovală este ceva mai simplu, pentru că poți purta aproape orice model, exceptându-i totuși pe cei cu lentilele de foarte mici dimensiuni. Feței pătrate i se potrivesc ochelarii rotunzi sau cei care nu depășesc nivelul sprâncenelor, având colțurile rotunjite. Evită-i totuși pe cei supradimensionați, pătrați sau dreptunghiulari.
 

Tricoul

Poate că unul dintre cele mai folosite obiecte vestimentare este tricoul. Ai grijă doar ca atunci când îl achiziționezi să nu fie nici prea larg, nici prea strâmt, ci să urmeze linia corpului fără a depăși partea dorsală. Mărimea ideală nu va depăși nici nivelul umerilor, iar mânecile ar trebuii să se termine undeva la mijlocul bicepșilor. În rest, tu știi mai bine dacă preferi varianta pe rotund, în V sau polo. Accesează nuanțe cât mai deschise sau colorate, ținând cont și de restul elementelor vestimentare. Regula este ca atunci când ai tricoul cu imprimeu sau mesaje să combini cu pantaloni uni.
 

Pantofii sport

Nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat, cu atât mai mult din bagaj. Chiar dacă pe parcursul zilei, cel puțin dacă mergi la mare, nu îi vei folosi, neapărat să îi ai cu tine pentru ieșirile de seara, la terasă. La Fashion Days poți găsi modele și culori interesante. Pantofii sport New Balance se potrivesc de minune cu tricou și pantaloni scurți, dar și în combinație cu o cămașă din in sau bumbac și jeanși. 
 

Pantalonii

De preferat este să ai două perechi lungi și două perechi scurte, din diferite materiale și culori, pe care să le asortezi cu ușurință la restul pieselor. Dacă ești genul care iubește sportul și nu poate face pauză nici în vacanță, ia cu tine o pereche de pantaloni de trening barbati, varianta scurtă, și o pereche de pantofi dedicați sportului pe care îl practici, care să asigure confort, aderență, flexibilitate și să-ți susțină călcâiul. 

Parfumul

Nu în ultimul rând, ia cu tine aroma preferată. Trebuie doar să te decizi între notele fresh, pur masculine, sau cele care te invită să te bucuri de combinația de condimente sau accente de piele sau lavandă, care dau acea senzație de: „ce bine miroși!“. Nu trebuie să te ferești nici de aromele ușor dulci, mai ales că mulți creatori de parfumuri propun variantele unisex. 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...