Ping-pong cu Ianis Hagi. Unde ar putea ajunge românul în această iarnă, după doar 6 luni la Alaves

Ping-pong cu Ianis Hagi. Unde ar putea ajunge românul în această iarnă, după doar 6 luni la Alaves

Ianis Hagi ar putea pleca de la Alaves în iarnă, după doar 6 luni petrecute în LaLiga. Mijlocașul de 25 de ani, împrumutat de Deportivo Alaves în vara acestui ani de la Rangers, s-ar putea întoarce mai devreme decât era programat la gruparea scoțiană.

Ianis Hagi ar putea îmbrăca tricoul lui Rangers mai repede decât era așteptat. Foto Getty images

Pentru spanioli, fotbalistul român a evoluat în 13 partide, în care a reușit să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă. Ianis Hagi nu a reușit să se impună în primul 11 al celor de la Alaves, iar scoțienii anunță că mijlocașul ar putea reveni la Rangers în această iarnă. Potrivit ibroxnews.com, Philippe Clement are nevoie de întăriri la mijlocul terenului, iar internaționalul român este văzut ca cea mai bună opțiune.

El ar fi o soluție în ianuarie pentru Rangers, care se confruntă cu numeroase accidentări în compartimentul median. Echipa lui Clement e pe locul 2 în campionat, la 5 puncte în spatele liderului Celtic, dar cu un meci în minus. În plus, cei de la Rangers sunt nemulțumiți de puținele minute pe care Ianis Hagi le-a jucat în acest sezon pentru Alaves, unde l-au trimis să se ”rodeze” după accidentarea care l-a ținut un an în afara terenului.

Alaves îi caută înlocuitor

Cum Alaves nu e convinsă de plusul pe care îl poate aduce Ianis Hagi, conducerea bascilor vrea să transfere un jucător pe poziția românului. Potrivit as.com, șefii ”alb-albaștrilor” au pus ochii pe un fotbalist remarcat în Segunda Division. Carlos Vicente (24 de ani) joacă la Racing Ferrol, locul 6 din Liga a doua din Spania, și este la doar un pas să ajungă în LaLiga.

În cele 19 meciuri jucate, spaniolul a marcat patru goluri și a oferit patru pase decisive, iar șefii lui Alaves vor să plătească clauza sde reziliere a acestuia, în valoare de doar 600.000 de euro. Vicente joacă în banda dreaptă a atacului, poziție pe care antrenorul Luis Garcia l-a folosit și pe Ianis Hagi în acest sezon.

Dacă ar reveni la Rangers în ianuarie, Ianis Hagi ar putea juca în primăvara Europa League. Gruparea din Glasgow și-au câștigat grupa și s-au calificat direct în optimile de finală ale competiției.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?