Ping-pong cu moștenirea fostului soț al Oanei Cuzino / Situație bizară în procesul pentru averea milionarului găsit mort în propria casă

Ping-pong cu moștenirea fostului soț al Oanei Cuzino / Situație bizară în procesul pentru averea milionarului găsit mort în propria casă

De patru luni, moștenitorii milionarului Yoav Shtern, fostul soț al vedetei Oana Cuzino, sunt pasați de la o instanță la alta, fiindcă magistrații nu știu clar cine este competent să judece dosarul de împărțire a averii, scrie spynews.ro.

  • Moștenitorii lui Yoav Shtern s-au trezit într-o situație incredibilă
  • Magistrații de la Judecătoria Buftea și de la Tribunalul Ilfov aruncă dosarul de la unii la alții
  • Judecătorii au decis să apeleze la Curtea de Apel București, ca să lămurească situația

Rudele milionarului Yoav Shtern, care a decedat în urma unui accident bizar, au dat-o în judecată pe fiica acestuia, rămasă în grija Oanei Cuzino, pentru avere. Citată la Judecătoria Buftea, fiica lui Yoav Shtern a invocat faptul că procesul nu este de competența instituției amintite, iar magistrații i-au dat dreptate: „Admite excepţia de necompetenţă materiala a Judecatoriei Buftea, invocată de pârâtă. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Ilfov. Fără cale de atac”, a decis Judecătoria Buftea, în ianuarie.
Însă, în urmă cu patru zile, Tribunalul Ilfov a ajuns la concluzia că nici acolo nu ar trebui să se judece procesul: „Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Ilfov. Declină competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Judecătoriei Buftea. Constată ivit conflictul negativ de competenţă. Suspendă judecarea cauzei şi înaintează dosarul către Curtea de Apel Bucureşti în vederea soluţionării conflictului negativ de competenţă. Fără cale de atac”.


Yoav Shtern, în vârstă de 70 de ani, a ajuns la Spitalul Elias după ce a suferit multiple leziuni craniene, în urma unui accident stupid, chiar în curtea imobilului unde locuia. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se puternic la cap. „La data de 18 aprilie (2022 – n.r.), în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii din Snagov efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, se preciza în comunicatul poliției. Milionarul a fost transferat în Israel, într-o încercare disperată de salvare, însă eforturile au fost în zadar.


Oana Cuzino şi omul de afaceri Yoav Stern au decis să o ia pe drumuri separate în august 2014, când vedeta a depus cererea de divorţ. Ca răspuns, pe 2 septembrie 2014, prezentatoarea TV a fost dată în judecată, la Sectorul 1, de către soţul ei, Yoav Stern, care a cerut partajul bunurilor comune.
Considerat unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Yoav Shtern a fost şi un avid colecţionar de maşini de lux, printre "bijuteriile" sale aflându-se un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce. Numai ceasurile omului de afaceri ar fi valorat peste un milion de euro, iar casa în care au locuit Oana Cuzino şi Yoav Shtern - aproape trei milioane de euro.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...