Pink, la un pas de moarte după o supradoză de droguri: „Eram complet dezorientată”

Pink, la un pas de moarte după o supradoză de droguri: „Eram complet dezorientată”

Cântăreața Alecia Beth Moore, cunoscută drept Pink, a vorbit deschis despre trecutul ei în cadrul unui interviu acordat emisiunii „60 Minutes”. Artista a dezvăluit că a fost la un pas de moarte în anii '90 din pricina unei supradoze de droguri, relatează CNN .

Pink s-a născut la 8 septembrie 1979. Foto: shutterstock (Arhivă)

Am crescut într-o casă în care părinții se certau zilnic și aruncau cu lucruri. Ei se urau unul pe celălalt", a mărturisit Pink, în vârstă de 44 de ani, în cadrul interviului.

Pink a spus, de asemenea, că la acea vreme începuse să consume și să vândă droguri , a fost dată afară din casă și a renunțat la liceu .

Eram complet dezorientată", a declarat ea.

În anul 1995, de Ziua Recunoștinței, „am fost la o petrecere și am luat o supradoză", a dezvăluit ea, adăugând că în acea noapte a luat „ecstasy, fenciclidină, metamfetamină - tot felul de lucruri".

Șirul dezvăluirilor nu s-a încheiat, cântăreața mărturisind că amestecul aproape a ucis-o.

Potrivit acesteia, acela a fost ultimul dată când a consumat „droguri puternice". După câteva săptămâni de la acel moment, Pink a obținut primul ei contract de înregistrare cu un grup R&B format exclusiv din fete. În cele din urmă a început o carieră solo, utilizând „porecla de adolescentă" pentru care este cunoscută acum.

Continui să cer din ce în ce mai mult de la mine din punct de vedere fizic, emoțional, spiritual, vocal. Vreau să ridic ștacheta tot timpul", a declarat Pink.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB