Pippa Middleton și Prințul Harry, o poveste de dragoste secretă?

Pippa Middleton și Prințul Harry, o poveste de dragoste secretă?

Speculațiile legate de o posibilă poveste de dragoste între Pippa Middleton și Prințul Harry, apărute inițial la nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge, s-ar putea dovedi reale, dacă este să dăm crezare declarațiilor făcute de o sursă pentru revista OK!, se indică într-un articol apărut pe site-ul Sheknows.com.

Potrivit acestuia, o sursă a declarat pentru revista menționată că sora ducesei de Cambridge și fratele prințului William sunt protagoniștii unei "povești de dragoste secrete" de mai multe luni, deși pasiunea dintre ei datează de câțiva ani.

Sursa a adăugat că, deși Pippa și Harry se cunoșteau încă din timpul în care Will o curta pe Kate, "scânteia a izbucnit" la nunta regală, atunci când Pippa și Harry nu și-au putut ține mâinile departe unul de altul.

"Kate a mers pentru a-și verifica machiajul și i-a surprins giugiulindu-se în baie!", a povestit aceeași sursă.

"A existat întotdeauna o tensiune sexuală între ei, chiar și atunci când aveau relații cu alte persoane", a explicat sursa. Potrivit acesteia, la prima întâlnire, Harry "ar fi aprins lumânări și i-ar fi pus muzică soft, despre care a crezut că i-ar plăcea, gen Adele, Ellie Goulding, Bruno Mars. Au băut vin și au mâncat paste carbonara, pregătite de el". Revista nu ne povestește și ce s-a întâmplat după, însă ne putem imagina că după o asemenea masă copioasă, nu a fost ceva prea scandalos, comentează Sheknows.com.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...