Pițurcă, dezvăluire-bombă despre Gigi Becali: În ce situație se află patronul FCSB VIDEO

Pițurcă, dezvăluire-bombă despre Gigi Becali: În ce situație se află patronul FCSB VIDEO

Victor Pițurcă a fost mereu un antrenor atent la detalii. Inclusiv cele contractuale. Tocmai de aceea, a și acceptat perioade lungi de pauze, între angajamentele sale, așteptând o ofertă care să fie pe placul său din toate punctele de vedere. După plecarea de la CS U Craiova, în ianuarie 2020, fostul selecționer n-a mai antrenat nicăieri, având însă apariții periodice în mass-media.

Victor Pițurcă a fost pe banca României la Euro 2008. FOTO: Arhiva Adevărul

Acum, Pițurcă a fost invitatul jurnalistului Viorel Grigoroiu, în cadrul podcastului „Tare de tot“, un proiect lansat de reporterul și moderatorul care lucrează de peste două decenii în presă. În cadrul unei discuții de aproape 90 de minute, cât un meci de fotbal, Piți a vorbit despre foarte multe subiecte. Inclusiv echipa națională și FCSB.

Fostul selecționer s-a arătat șocat de faptul că Edward Iordănescu a fost menținut în funcție, în ciuda clasării pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor. În plus, Piți a făcut o dezvăluire-bombă despre situația de la FCSB, spunând că Gigi Becali a înregistrat pierderi financiare importante din cauza managementului defectuos pe care l-a instaurat la club.

Iată câteva dintre declarațiile oferite de Pițurcă în podcastul „Tare de tot“, cu precizarea că discuția poate fi văzută, integral, pe Youtube, în linkul de mai jos:

*Rezultatele echipei naționale au fost dezastruoase ! Edi (n.r. – Edward Iordănescu) trebuie să fie conștient că, dacă era altul în locul lui, era demis de mult! De ce n-a fost el demis? Nu știu, întrebați federația! Nu e ușor să fii selecționer. Trebuie să fii născut (n.r. – pentru această funcție), Edi nu e născut să fie selecționer! Dar poate să învețe și să devină un selecționer bun.

*Marele meu regret e că n-am dus naționala la un Campionat Mondial. Doar asta m-ar face să mă întorc vreodată acolo. Dar, momentan, nu se pune problema, ați văzut că nu m-am numărat printre cei cu care a negociat federația...

*Tot ce face Gigi la FCSB e în dezavantajul lui. Inclusiv în plan financiar. Să nu vă uitați la ce spune Gigi! El e pe minus cu mult la FCSB! Doar daca luăm jucătorii pe care i-a dat rapid afară, dar le-a dat banii, o să vedeți câți bani a pierdut.

VEZI PODCASTUL TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU ȘI VICTOR PIȚURCĂ

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...