Plângere la DNA împotriva fostei conduceri a Imprimeriilor Coresi Cluj

Plângere la DNA împotriva fostei conduceri a Imprimeriilor Coresi Cluj

Directorul Companiei Naționale Imprimeriile (CNI) Coresi Cluj, Mircia Giurgiu, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că a depus o plângere la DNA împotriva fostei conduceri a sucursalei clujene, care ar fi produs pierderi de 1,5 milioane de lei.

'Situația este foarte gravă datorită conducerii numite în 2012 la nivel național și la nivelul județului Cluj, care a transformat Compania Națională Imprimeriile Coresi în agenție imobiliară. Fostul director al Sucursalei Cluj, Ionică Laurențiu, a fost numit în funcție la sfârșitul anului 2012, când s-a înregistrat un profit de aproape 4.000 de lei. De atunci, timp de trei ani consecutiv, sucursala clujeană a avut doar pierderi în fiecare an, totalizând peste 1,5 milioane de lei. Pierderile au fost făcute deliberat pentru a arăta că sucursala nu este profitabilă și a o distruge, prin scoaterea la vânzare a activelor, iar terenul să fie revândut în scopuri imobiliare, după modelul de la Sucursala Oltenia. Am depus plângere la DNA împotriva fostei conduceri a CNI Coresi Cluj', a precizat Mircea Giurgiu.

El a mai spus că fosta conducere de la Cluj 'a pierdut intenționat contractul pentru tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile locale din județ, prima oară în ultimii 26 de ani, după ce a oferit cel mai mare preț la licitație', dar și contractul cu Editura Didactică pentru tipărire de carte școlară.

AGERPRES/ (A—autor: Marius Septimiu Avram, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...