Plaseaza pariuri oriunde, oricand, de pe mobil

Plaseaza pariuri oriunde, oricand, de pe mobil

Daca in urma cu 5-10 ani telefonul mobil nu era atat de in voga, acum el a devenit un gadget extrem de folosit de majoritatea romanilor.

Drept urmare, casele de pariuri au fost, practic, nevoite sa puna la dispozitia clientilor sai aplicatii pentru mobil, in caz contrar riscand sa ii piarda. Cu ajutorul aplicatiei de mobil nu va mai trebui sa accesezi browserul de pe mobil de fiecare data cand doresti sa pariezi la casa online respectiva, cu o simpla selectare a aplicatiei de pe ecranul telefonului putand intra in universul pariurilor online.

Majoritatea caselor online prezinta o asemenea aplicatie, insa nu toate. De asemenea, unele aplicatii oferite de casele de pariuri sunt mai bune, altele mai proaste. Prin aplicatii mai proaste ne referim in special la o viteza scazuta de navigare, lucru care cu greu duce la plasarea  anumitor pariuri live, spre exemplu.


Ce avantaje gasim la aplicatia Netbet?

Una dintre cele mai bune aplicatii de mobil o gasesti la casa online Netbet, aceasta putand fi descarcata atat pe iOS, cat si pe Android. Odata descarcata, aici vei putea descoperi aceleasi functii ca in varianta pe desktop. In sectiunea de pariuri live vei beneficia lunar de peste 25 000 evenimente sportive, fiind transmise anual aproximativ 10 000 prin live streaming.

Totodata, in cazul pariurilor live bei beneficia de functiile de Cash Out, total sau partial. Cash Outul te ajuta sa inchizi pariul live si sa incasezi suma de bani din acel moment, determinata de scorul partidei si de timpul ramas pana la final. In cazul Cash Outului partial vorbim despre acelasi lucru, doar ca aici tu esti cel care decide suma pe care doresti sa o incasezi si cea pe care vrei sa o pastrezi pentru a continua pariul.

Cat de sigura este aplicatia Netbet?

De asemenea, in aplicatie poti efectua atat depozite, cat si retrageri. Cei care au dubii in privinta securitatii contului in aplicatia Netbet pot sta linistiti, deoarece aceasta provine din surse verificate si gestionate de Netbet si nu contine coduri care ar putea dauna dispozitivului sau compromite datele personale. De altfel, zeci de mii de oameni au incercat aplicatia Netbet pana acum, nicio plangere nefiind formulata legata de disparitia sau blocarea banilor in cont. 

Casa de pariuri Netbet propune si alte avantaje, nu doar prezentarea unei aplicatii mobile. Pentru a le descoperi te invitam sa accesezi recenzia Netbet de pe Intelbet, probabil cel mai obiectiv site din Romania cand vine vorba despre case de pariuri. Aici iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari si 3 puncte slabe ale acestei case de pariuri.

Tot pe pagina recenziei vei observa doua butoane care iti permit sa scrii anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Netbet, te invitam sa il impartasesti si cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”. Vei observa multe pareri Netbet pe Intelbet de la utilizatori, pareri care pot fi hotaratoare pentru o persoana care doreste sa se inregistreze la o casa online. In cazul in care intampini o problema legata de contul tau Netbet, nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte. Acest format al recenziei il gasesti, de altfel, la toate casele de pariuri licentiate, nu doar la Netbet.

In cazul in care doresti sa compari casele online, acceseaza sectiunile din partea stanga a site-ului. Aici se gasesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet etc. .

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale